Poulsen var aldri i tvil

Christian Poulsen sier i et intervju med danske Ekstra Bladet at han aldri var i tvil om hvor han ville spille da han hørte om interessen fra Liverpool FC. Pratet med Momo Sissoko om å spille på Anfield.

I dag ble Christian Poulsen omsider klar for Liverpool FC, og signerte en treårskontrakt med klubben. Han overtar Damien Plessis sitt draktnummer, og vil spille med nummer 28 på ryggen de tre kommende sesongene. Spilleren selv er veldig fornøyd med overgangen, og var aldri i tvil da de røde meldte sin interesse.

- Jeg pratet med Momo Sissoko i Juventus, og han sier det er noe helt spesielt å spille på Anfield. Alle jeg har snakket med sier det er noe spesielt, og jeg er veldig glad jeg kommer til å få oppleve det, sier Poulsen til Ekstra Bladet før sin første trening med nye lagkamerater.

- Jeg gleder meg. Dette er en av de største klubbene i verden.

Flere journalister tror Poulsen allerede på søndag vil bli involvert med Arsenal. Ekstra Bladet tror overgangen kommer for sent for det. Spilleren selv har trent med Juventus frem til nå, men mangler kamptrening.

- Jeg har trent for fullt med Juventus, men mangler naturlig nok kamptrening. Men Liverpool har gjort mye for å få overgangen hurtig gjennom, men om jeg blir involvert i helgen må vi se an etter treningen. Fysisk så føler jeg meg bra.

Ekstra Bladet forventer at han debuterer mot Trabzonspor i Europa League på Anfield om en uke.