Pressemelding fra NESV

New England Sports Ventures (NESV) opplyser i en pressemelding at de vil slette Liverpools oppkjøpsgjeld ved overtagelse. De ønsker å bringe vinnerkulturen tilbake til Liverpool FC.

New England Sports Ventures har kommet med en pressemelding der de opplyser at all oppkjøpsgjeld i Liverpool FC skal fjernes fra klubben om de lykkes med å overtagelsen.

- New England Sports Ventures (NESV) kan bekrefte at vårt bud på Liverpool FC har blitt valgt ut av klubbens styre og at enighet har blitt oppnådd med styret om kjøp av klubben.

- NESV ønsker å fremsette sin takknemlighet overfor styret for deres arbeidsomhet og innsats på vegne av Liverpool FC og deres supportere.

- NESV ønsker å skape en langsiktig økonomisk solid fundament for Liverpool FC, og er dedikert til å sikre at klubben har ressurser til å bygge for fremtiden, inkludert fjerning av all oppkjøpsgjeld.

- Vårt mål er å stabilisere klubben og omsider få Liverpool FC tilbake til sin rettmessige plass i engelsk og europeisk fotball, å kunne konkurrere fremgangsrikt og vinne trofeer.

- Siden 2001 har New England Sports Ventures gjort vellykkede investeringer i idretts- og underholdningsselskaper.

- Vår portefølje av selskaper - inkludert Boston Red Sox og Fenway Park, New England Sports Network, Fenway Sports Group og Roush Fenway Racing - er alle forpliktet til ett felles mål: å vinne.

- NESV ønsker å bidra til å bringe tilbake vinnerkulturen til Liverpool FC.

- Vi har gode resultater, det vises tydelig med Boston Red Sox. Laget har vunnet to World Series de seneste seks årene. Vi vil bringe den samme type åpenhet, lidenskap, engasjement og profesjonalitet til Liverpool FC.

- Vi er forhåpningsfulle når det gjelder den forestående rettslige prosedyren og behandlingen som nå er i gang hos Premier League. I lys av disse sakene vil vi med respekt avstå fra kommentarer eller ytterligere tiltak på dette tidspunktet.