Privatlandskamper på rekke og rad

Store deler av Liverpools førstelagstropp er opptatt med privatlandskamper i morgen og onsdag. For klubbens reservelagsspillere står ligakamp mot Blackpool på programmet i morgen.

Danny Wilson kom som kjent med i Skottlands A-landslagstropp for første gang. Skottene møter Færøyene på Pittodrie i Aberdeen i morgen kveld.

Martin Kelly vil temmelig sikkert være i aksjon i morgen kveld, når England U21 gjester Tyskland i Wiesbaden. David N'Gog vil trolig være i aksjon for Frankrike U21, som møter Russland.

Onsdag spiller Steven Gerrard trolig fra start når England er vertskap for Frankrike på Wembley.

Fernando Torres og Jose Reina er i Spanias tropp til privatlandskampen mot Portugal i Lisboa, men det gjenstår å se om Torres blir friskmeldt til matchen etter ankelskaden han pådro seg mot Stoke. Liverpools medisinske støtteapparat er i fortløpende kontakt med Spanias landslagslege angående saken. Raul Meireles starter høyst sannsynlig kampen for Portugal.

Lucas Leiva er på plass i Doha i Qatar, og melder på Twitter om 30 varmegrader. Her skal Brasil møte Argentina. Maxi Rodriguez og utlånte Emiliano Insua er ikke med i den argentinske troppen til matchen.

Dirk Kuyt vil trolig figurere for Holland når de møter Tyrkia på hjemmebane, mens Christian Poulsen fortsetter som kaptein for Danmark. Danskene møter Tsjekkia i Århus. Martin Skrtel og Slovakia er vertskap for Bosnia i Bratislava.

Utlånte Peter Gulacsi vil representere Ungarn U21, som møter Slovakia, mens utlånte Alberto Aquilani er tilbake i den italienske troppen til matchen mot Romania i Klagenfurt. Leiesoldat Nabil El Zhar tar turen til Belfast for Marokkos møte med Nord-Irland.

Topp mot bunn i reservelagsserien
Liverpools reservelag er vertskap for Blackpool på akademiet i Kirkby i morgen ettermiddag. Det er topp mot bunn i Premier Reserve League North gruppe B. Liverpool leder avdelingen med ni poeng fra sju kamper. Everton er nærmeste utfordrer, to poeng bak. Men de blå har spilt en kamp mer. Blackpool står med ett fattig poeng på sine seks kamper. De har med andre ord tapt fem av sine seks kamper, før morgendagens match. Avspark i Kirkby er klokken 14.00, og kampen kan ses live på LFC TV Online.