Pulis frykter Torres

Tony Pulis frykter nye scoringer av Fernando Torres i morgen, etter at spanjolen har gjort tre mål på to kamper for Liverpool. Stoke-manageren tror at Jermaine Pennant vil være ekstra motivert foran møtet med sin gamle klubb.

Stoke ligger på 16.plass på tabellen før morgendagens kamp, etter at de vant 3-2 over Birmingham på tirsdag. De er dermed tre poeng bak Liverpool på 9.plass. Dersom hjemmelaget vinner 3-0 i morgen, vil Stoke passere Liverpool på tabellen.

- Det blir en vanskelig kamp. Liverpool er der oppe med de store lagene. De har gjort det bra i det siste, og Torres er tilbake i form og scorer mål, så vi vet at de vil utgjøre en trussel for oss, sier Stoke-manager Pulis til Staffs Live.

Pulis forventer en god kamp av tidligere Liverpool-spiller Jermaine Pennant i morgen. 27-åringen er på lån ut sesongen fra Real Zaragoza, og imponerte mot enn annen tidligere arbeidsgiver, Birmingham, på tirsdag.

- Jermaine har vært strålende. Hans fysiske form har ikke vært helt på topp etter å ha spilt utenlands, hvor han ikke har trent så hardt som våre spillere gjør. Men på tirsdag var han helt briljant. Vi håper han fortsetter slik, og jeg er sikker på at han gleder seg til kampen. Vi håper han kan spille like godt i morgen også, om jeg tar ham ut på laget. Jeg tror han er desperat etter å komme seg tilbake til England, og han har vært utmerket for oss.

Pulis lover en varm velkomst for Liverpools mannskap på Britannia Stadium.

- Vi har et par spillere med smeller og småskader, men vi møter Liverpool. Alle mine spillere vil spytte blod for å komme med på laget. Dette er en av de største kampene vi vil spille denne sesongen.

- Liverpool er en fantastisk fotballklubb med stolte tradisjoner. Det vil bli en fenomenal atmosfære på kampen. Stadion er helt utsolgt, og når vi møter toppklubbene er våre supportere ganske fantastiske. Folk som ikke har vært på kamp på Britannia bør komme bare for å høre på lydnivået til supporterne som støtter laget sitt.

Pulis er imidlertid glad for at kollega Roy Hodgson nå begynner å få mer positive resultater i Liverpool.

- Jeg håper Roy gjør det bra. Han er en fantastisk fotballmann. Han har vært innom en rekke internasjonale klubber i karrieren, og han har jobbet både på lavere nivåer og i store klubber som Inter. Nå er han i en stor klubb som Liverpool. Han er en trivelig kar også, så jeg håper at han gjør det bra utenom i de to kampene vi spiller mot dem.