Purslow dementerer (?)

Intervjuet som SOS hadde med daglig leder i Liverpool FC, Christian Purslow, har skapt overskrifter. Partene skal være uenige om innholdet, men ingen kan sitere Purslow.

Liverpool Daily Post er en av flere aviser som slår fast at "Christian Purslow er involvert i en pinlig krangel med en supporterunion for Liverpool". Det blir konkludert etter at supporterunionen SOS først sendte et referat med sitater fra et møte med Purslow, og daglig leder returnerte det samme referatet hvor mye av den teksten var utelatt, forandret eller lagt til.

SOS valgte til slutt å offentliggjøre begge referatene, da man mente at versjonen som ble sendt tilbake fra Liverpool FC ikke gjenspeilet innholdet av møtet på en riktig måte.

Siden teksten i referatene er så vidt forskjellig er det lett å dra en slutning om at partene er uenige om hva som faktisk ble sagt, og at Christian Purslow har distansert seg fra hva 12 supportere har skrevet. Ingen har imidlertid så langt fått noen sitater verken fra Purslow selv eller Liverpool FC.