Rafa advarer mot offensive Atletico

Rafael Benitez sier at Atletico Madrid vil ha mye å by på framover selv uten Sergio Aguero. Manageren håper at maratonreise vil bidra til å styrke lagånden ytterligere.

- De har et meget godt offensivt lag, sier Benitez til liverpoolfc.tv om Atletico. Lillebroren i Madrid har hatt en skuffende sesong i den hjemlige ligaen, hvor de ligger midt på tabellen. Laget med hvite og røde trøyer har imidlertid kommet til finale i den spanske cupen samtidig som man har gjort det bra i Europa. Rafa antyder at de er sterkest fremover og at Liverpool ser muligheten til bortemål og aller helst seier på Vicente Calderon.

- Folk snakker alltid om Aguero og Forlan, men de har også Simao og god angrepsmentalitet som et lag, fortsetter Liverpools manager om torsdagens motstander.

- Aguero er en god spiller for dem og er ute i den første kampen. Det kan være bra for oss, men du vet aldri. Jeg er sikker på at de uansett vil være farlige.

- Jeg snakket med Maxi og Fernando om dem. De har noen gode venner der slik at vi greide å få tak i en del informasjon. Vi har noen tanker om hvordan vi skal stoppe dem.

- Atletico har noen problemer i ligaen på grunn av at de ikke har vært stabile. De gjør det imidlertid bra i cupene og er i finalen i den spanske cupen.

- Et bortemål vil alltid være viktig i en slik type turnering. Vi må reise dit for å prøve å score, prøve å vinne og etter det kan Anfield bli nøkkelen.

- Det er godt for meg å være tilbake. Det er godt å se noen venner, men det kan også være et problem da det er så mange av dem og du kan ikke alltid besøke alle.

- Du må prøve å gjøre det beste ut av det og det er viktig at alle holder sammen når du har et problem, sier Rafa til Liverpool Echo om reisen som i praksis tar omtrent et døgn for de røde. De er nå på vei til Bordeaux i tog for å ta den siste etappen til Madrid med fly.

- Det er klart det ikke er ideelt og vi skulle gjerne ha fløyet direkte, men kanskje kan noe slikt som dette arbeide i din favør.

- Spillerne er alle fornøyde, de forholder seg positive, selv om de skulle være litt slitne. Det er godt å se for en manager. Så langt går alt som det skal.