Rafa avviser rykter om Juventus

Via Liverpools hjemmeside har Rafael Benitez i kveld tilbakevist alle rykter om at han har gjort en avtale, eller skulle til å gjøre en avtale med Juventus.

Spekulerende artikler i italiensk media, gjengitt på nettsteder i England og Norge, har i helgen kunnet fortelle at Rafael Benitez skulle gjennom sine representanter skal ha blitt enig med Juventus om personlige betingelser angående å bli ny manager for storklubben i Torino. Det ble også hevdet at representanter for klubbene skulle møtes for ytterligere forhandlinger i morgen, mandag.

I kveld har Rafa kontakt avvist dette gjennom en redegjørelse på liverpoolfc.tv.

"I motsetning til rapporter i italiensk media denne helgen, ønsker jeg å gjøre det absolutt klart at jeg ikke har gjort noen overenskomst med Juventus og har ikke og vil ikke møte Juventus eller deres representanter. Det gjelder også alle andre klubber.

Jeg har en lang kontrakt med Liverpool og jeg vil gjenta hva jeg sa på fredag, at jeg trives her og vil kun fokusere på å gjøre min jobb så godt som jeg kan, slik at jeg kan få laget tilbake blant de fire beste. Det vil begynne med derbyet mot Everton."