Rafa Benítez savner Liverpool

Rafael Benítez innrømmer at han savner livet i Liverpool, og spanjolen er svært takknemlig for støtten han har fått av Anfield-klubbens supportere.

Den nåværende Inter-manageren er i ferd med å finne seg til rette i Italia, men Benítez tilstår likevel at han savner livet i Liverpool.

- Jeg trives veldig godt i Italia. Det er et land jeg kjenner godt til gjennom tidligere ferier på Sardinia, men nå begynner jeg også å finne meg til rette her i Milano, forteller Benítez til fifa.com.

- Men jeg må innrømme at Liverpool fremdeles er i hjertet mitt. Selv i dag følger jeg de siste nyhetene fra klubben, sier Rafa.

Han berømmer Liverpools supportere, og slår fast at han har et spesielt forhold til de som følger Merseyside-klubben.

- Jeg har et fantastisk forhold til Liverpool-fansen. Noen av dem besøkte San Siro da vi møtte Tottenham - dagen før kampen mellom Napoli og Liverpool. Det gjorde meg glad, forteller Rafa.

Benítez mener også forholdet mellom Inter- og Liverpool-supportere er vennligsinnet - og lanserer mirakelet i Istanbul som årsaken til det.

- Det vennlige forholdet mellom Liverpools og Inters fans, er delvis på grunn av den mytiske finalen i Istanbul, der vi slo Inters erkerivaler, Milan, avslutter han.