Rafa håper på positiv reaksjon

Benítez mener Liverpool fortjente mer mot Atlético. Mascherano måtte ut med krampe. Ikke ideelt å møte Chelsea nå. Spørs hvor mange som har friske ben.

Rafael Benítez mener laget fortjente mer fra kampen mot Atlético Madrid
- Det er skuffende for oss og supporterne fordi vi jobbet så hardt, og vi fortjente mer. Fra begynnelsen til slutt ga spillerne alt, og de kunne ikke gjort noe mer. Det var synd fordi vi gikk mot seier på 2-0, men da slapp vi inn et dumt mål som utgjorde forskjellen.

Livepool kunne tatt ledelsen allerede etter 14 sekunder da Yossi Benayoun ble spilt igjennom.
- Vi hadde en stor sjanse rett fra avspark, og vi la press på dem fra hjørnespark. Vi fikk det første målet, og vi prøvde å presse mer i andre omgang, men de var litt bedre med ballen.

Spillerne gikk etter hvert tomme for krefter, og Javier Mascherano ble byttet ut på grunn av krampe.
- Til slutt fikk vi noen problemer. Kuyt jobbet veldig hardt etter sin skade mot Burnley. Mascherano var veldig sliten med krampe, så vi prøvde å hjelpe til med friske bein og sette inn spillere med mer offensiv mentalitet.

Rafael Benítez er definitivt ikke fornøyd med hva laget har prestert denne sesongen.
- Det har mer eller mindre vært det samme hele sesongen. Som i kveld har vi presset og kontrollert kampen. Da vi gjorde en feil, ble alt annerledes. Det er slik det har vært hele sesongen. Det har ikke vært en god sesong, det er klart. Forventningene var for høye, og fra begynnelsen hadde vi problemer. Det har vært det samme hele sesongen.

Manageren håper på en positiv reaksjon fra spillerne.
- Etter en kamp som dette, når du har en flott mulighet til å nå en finale, blir alle litt nedbrutte. Så vi må vente og la dem hvile med familiene sine. I morgen får vi forhåpentligvis se et annet ansiktsuttrykk og en god reaksjon mot Chelsea. Det vil bli vanskelig fordi noen av dem er litt slitne, men jeg tror vi må få frem en god reaksjon.

Liverpool møter Chelsea på søndag etter 120 kraftfulle minutter mot Atletico Madrid.
- Det er ikke ideelt, det er sikkert, men som alltid vi vil prøve å gjøre vårt beste. Vi vil se hvor mange spillere vi har tilgjengelige og hvor mange med friske bein.

Kampen mot Chelsea er sesongens siste hjemmekamp.
- Vi vil prøve å vinne og ta tre poeng. Da får vi se hva som skjer i de andre kampene. Vi må spille kampen og tenke på å vinne. Vi ønsker å havne blant topp fire. Vi har to kamper igjen, og vi vil prøve vårt beste.

Liverpool har spilt flere viktige kamper mot Chelsea de seneste årene.
- Vi har hatt noen virkelig gode resultater i Champions League mot dem og noen gode og dårlige i ligaen. Forhåpentligvis kan vi gjøre det bra og vinne på søndag.

Chelsea kjemper om ligagullet.
- De har et godt lag. De er i en svært god posisjon, og de har scoret mange mål. De besitter mye kvalitet, og det vil bli en tøff kamp. De har spillere med erfaring, noe som er nøkkelen. De kan skifte ut en eller to spillere, og de fremdeles samme erfaring og kvalitet på banen som utgjør en stor forskjell.

Tottenham møter Bolton på lørdag, mens Manchester City tar i mot Aston Villa. Rivalene i kampen om 4.plassen spiller før Liverpool. Liverpool spiller sin kamp på søndag, og muligheten til en 4.plass kan nærmest være over når Liverpool-Chelsea sparkes i gang på Anfield. Manchester United kan også spille på Chelseas resultat i møtet med Sunderland.
- Jeg synes terminlisten er fantastisk, veldig god organsisert som alltid, sier Benítez sarkastisk.

- Når spiller vi på søndag? 14.30. Når spiller United? 17.00. Ah, så de spiller senere.

Benítez er klar over at Liverpools supportere er livredde for at Manchester United skal ta sitt 19.ligatrofé og passere de røde i antall ligamesterskap.
- Jeg forstår fansen, men vi skal forsøke å vinne.