Rafa har tro på Jovanovic-avtale

Rafael Benítez har tro på at Milan Jovanovic blir Liverpool-spiller. Standard Liege har innsett at spilleren skifter klubb. Marouane Chamakh vil foretrekke Arsenal om han får velge.

Rafael Benítez er optimistisk når det gjelder en overgang for Standard Liege-spissen Milan Jovanovic. Spillerens kontrakt med belgierne utløper etter sesongen.

- Ingenting er ordnet ennå, men jeg har tro på at det kommer til å skje, opplyste Rafael Benítez før det 213. Merseyside-derbyet.

Standard Liege regner meg at spilleren skifter klubb til sommeren. Juventus og AC Milan viser også interesse.

- Jeg ønsker Jovanovic alt det beste. Han gjorde alltid sitt beste for klubben, uttaler Standards visepresident Luciano D'Onorfio.

- AC Milan, Juventus og Liverpool ønsker seg ham. Valget er opp til ham. Jeg har ingen rolle i avgjørelsen hans.

Chamakh foretrekker Arsenal
Bordeaux-spissen Marouane Chamakh har også vært sterkt linket til Liverpool. Marokkaneren er også Bosman-spiller til sommeren, men ser ut til å foretrekke Arsenal om han får velge fritt.
- Min fremtid? Vel, jeg sitter med alle kortene. Jeg har ingen grunn til å være under press, men for hver dag som går blir jeg litt mindre Bordeaux-spiller, avslører Chamakh.

- Mitt valg er å dra til Premier League. Hvis jeg kunne velge, ville jeg gå til Arsenal.

- Bordeaux har gitt meg så mye. Jeg vil snart klargjøre ting så klubben kan forberede seg stille på å finne en erstatter.