Rafa lei seg på fansens vegne

Rafael Benitez mener at en lang og usikker reiserute ikke vil bli noe problem foran kampen mot Atletico Madrid, men synes synd på de supporterne som måtte miste kampen.

Liverpool starter i dag sin tur til Madrid foran torsdagens møte med Atletico. De røde vil først ta toget til London, og man håper å kunne ta fly fra England heller enn å møtte reise til Frankrike først, men dette er foreløpig ikke avgjort. Manageren tror imidlertid ikke dette vil forringe sjansene foran det første møtet i semifinalen i Europa League.

- Vi har ikke mange dagene å gjøre oss klare til kampen på torsdag men forhåpentligvis får vi en god reise, sier Benitez til liverpoolfc.tv.

- Vi har folk som arbeider veldig hardt på våre vegne og de har plan A og B. Vi reiser på tirsdag og forhåpentligvis vil spillerne være klare.

- Det er ikke så mange alternativer slik at vi håndtere dette, svarer Rafa på muligheten til avlysning i et tett kampprogram.

- Vi må reise. De håper at vi kan fly noe som vil være lettere, men først tar vi toget til London så får vi se.

- Det er godt organisert og vi har noe tid. Det er ikke et problem for oss og som nevnt har vi folk som hele tiden arbeider i kulissene og som har gjort en god jobb.

- Det som er synd er de av våre fantastiske fans som ikke kan komme seg til Madrid og vi er veldig skuffet på deres vegne.