Rafa spent på nye møter

Rafael Benitez uttalte i går at han ønsker å fortsette som Liverpool-manager, men understreker at han kun kan fortsette på visse betingelser. Nå er han spent på utfallet av nye møter med styreformann Martin Broughton.

Spanjolen ønsker forsikringer fra styreformannen omkring visse aspekter av klubbdriften, når duoen møtes for andre gang senere denne uken.

På spørsmål fra Liverpool Daily Post om hans fremtid blir avgjort denne uken, svarer Benitez som følger:

- Vi får se. Jeg bestemte meg for å komme til Liverpool på grunn av supporterne og klubben. Jeg ønsker å bli i klubben om alt legges til rette for det.

- Jeg hadde et møte med styreformannen nylig. Han har snakket om hvor positivt møtet var, og forhåpentligvis vil vi ha et nytt møte denne uken. Jeg har kommet med mine synspunkter og tanker. Vi må snakke om alt sammen, inkludert penger til spillerkjøp. Alle møter er til hjelp.

- Jeg er i en stor klubb med mange fans. Jeg var meget godt med fornøyd med hvordan supporterne støttet laget mot Hull. Det vil ikke være enkelt å forlate en klubb som dette.

- Denne sesongen har ikke vært god, og det må bli endringer. Enhver manager som har hatt en svak sesong ønsker å rette på inntrykket.

- Jeg har vist min hengivenhet til denne klubben i seks år, og dersom jeg fortsetter som manager ønsker jeg ikke å selge Gerrard og Torres. Dersom jeg fortsetter, tenker jeg ikke å på selge dem, selv om kilder høyt oppe i klubben sier noe annet. Det virker som avisene alltid har en ny eksklusiv sak. Blir jeg i Liverpool ønsker jeg ikke å selge Gerrard og Torres. Det er jeg meget klar på. Det er min posisjon.

- Ellers vil jeg gratulere Chelsea med ligamesterskapet. Det beste laget og den beste manageren vant.