Reina ber om tålmodighet

Pepe Reina tror det vil ta tre til seks måneder før man vil se forbedringer under Roy Hodgson. Lagbildet for 2010/11 er offentliggjort.

Pepe Reina mener vanskelig kampprogram, tilpasning til ny manager og nye spillere har hatt sitt å si for Liverpools svake sesonginnledning.
- Seks poeng på våre seks første kamper er ikke det vi ønsket, uttaler Reina til LFC Weekly.

- Folk som har kritisert oss for det, må se på terminlisten. Det har vært en vanskelig start. Arsenal hjemme og så møter med Manchester City, Manchester United og Birmingham borte ville aldri bli enkelt.

- Ikke mange lag vil reise til City of Manchester Stadium, Old Trafford eller St. Andrew's og vinne. De tre lagene har veldig god hjemmestatistikk.

Akkurat som lagkameratene ber Reina om tålmodighet blant supporterne. Flere spillerne prøver fortsatt å finne seg til rette på laget, og spillerne må bli vant til Roy Hodgsons ideer.
- Når du får så mange forrandringer i ny retning under ny manager, vil ikke ting skje umiddelbart. Det kan ta mellom tre og seks måneder før dere ser forbedringer. Selvsagt desto raskere vi tilpasser oss og forbedrer oss som lag,  jo bedre vil det bli for alle.

- Det skjer bare ikke over natten. Hver av oss må tilpasse oss å jobbe på ny måte. For hver dag som går blir jeg vant til det og det manageren ønsker. Det er det samme for oss alle. Vi må være tålmodige.

Lagbilde 2010/11
Liverpoolfc.tv har i dag offentliggjort lagbildet for 2010/11-sesongen, og det kan lastes ned her. Der kan vi legge merke til at nyansatte Mike Kelly har fått tittelen førstelagstrener, mens keepertrener er John Achterberg.