Reina vil ha eierne ut

Jose Reina mener det er helt avgjørende for Liverpool FC at klubben får nye eiere innen kort tid. Målvakten er den første spilleren som tar bladet fra munnen, og krever amerikanernes avgang.

Reina oppfordrer Tom Hicks og George Gillett Jr til å selge seg ut av Liverpool FC øyeblikkelig. Keeperen er bekymret for fremtiden til klubben, og er klar i sin tale.

- Selvsagt er et raskt salg av klubben avgjørende. Jo raskere klubben blir solgt, jo raskere kan vi begynne å planlegge med tanke på neste sesong. Dersom klubben skal selges, ber jeg om at det skjer så fort som mulig for klubbens skyld, uttaler Reina til The Times.

- Selvsagt er også vi spillerne bekymret. Situasjonen uroer oss, og dette må ordnes opp i. De nåværende eierne må selge nå. Så snart det er gjort, kan vi se fremover og forbedre troppen, legger han til.

Reina ønsker ikke å bruke problemer i kulissene som en unnskyldning for at Liverpool bare kom på sjuendeplass i Premier League, men innrømmer at situasjonen har vært forstyrrende for spillerne. Nå ønsker keeperen endringer i klubbens toppledelse mer enn noe annet.

- Vi må ta ansvar for egne handlinger. Vi er de som spiller, så vi kan ikke unnskylde resultatene. Men situasjonen med eierne hjelper oss ikke akkurat. Alt som har foregått i kulissene, med pengeproblemer, har vært forstyrrende.

- Sesongen har vært svært skuffende. Nå må vi se fremover, og prøve å forbedre oss, og bygge opp igjen en konkurransedyktig tropp. Vi må bruke en del penger på spillere, slik at vi kan kjempe om en plass blant de fire beste. Det handler ikke om kvantitet, men om kvalitet. Vi må hente inn skikkelig gode spillere, og forbedre de vi allerede har. Det vil ikke være billig, men jeg er sikker på at manageren og staben vil gjøre sitt ytterste for å forandre på situasjonen, avslutter Liverpool-keeperen.