Reservelaget gjester Blackburn i kveld

Etter to strake tap for London-klubber, håper John McMahon at hans reservelag skal finne tilbake til vinnersporet når de røde gjester Blackburn Rovers i kveld. Kampen vises direkte på LFC TV fra klokken 20.00. Vi vil også komme med fortløpende oppdateringer fra kampen er på liverpool.no.

Tap 3-1 borte for Chelsea og tap 1-0 hjemme mot West Ham er hva reservelaget har å revansjere i kveld.

- Jeg venter fortsatt på tilbakemelding om vi får med noen spillere fra førstelagstroppen i kveld. Men det er ikke noe problem om vi må stille med et ungt lag mot Blakcburn, sier reservelagsmanager McMahon til Liverpoolfc.tv.

- Jeg har tittet på Blackburns resultater og lagoppstillinger den siste tiden, og de stiller som regel med et meget rutinert mannskap. Så det blir tøft for oss. Ser vi tilbake på kampene mot dem i fjor, så var den ene seriepremieren. Vi dominerte den kampen, og var uheldige som tapte. Vi stilte for øvrig med en 15-åring i mål den kvelden.

- Den andre kampen ble spilt på et tidspunkt der vi hadde en meget redusert stall, så det visste vi ville bli vanskelig. Blackburn skal ha kreditt for at de stiller med noen gode lag på dette nivået. Det blir en god test for oss.

- De er fysisk sterke, godt organiserte og kan endre spillet sitt underveis. Jeg tror det blir en forrykende kamp, der ballen går raskt. Vi må omstille oss for å matche dem.

En straffescoring av Benni McCarthy førte til at reservelaget tapte sin forrige kamp, mot West Ham på Prenton Park for to uker siden. McMahon mener at hans gutter hadde fortjent poeng i den kampen.

- Jeg synes Conor Coady gjorde det bra. Han virket avslappet, og fant gode posisjoner. Det gjorde også Stephen Darby og ungguttene Jack Robinson og John Flanagan. De spilte meget godt i backrekka.

- Jeg tror Conor vil dra nytte av denne erfaringen. Det vil hjelpe ham i fremtiden.

- Jeg syntes vi leverte en god forestilling. Vi kontrollerte kampen, var positive og spilte en del god fotball. Det var skuffende å ikke vinne kampen, men vi var fornøyd med innsatsen til spillerne.

- Etter West Ham-kampen har vi trent hardt frem mot kveldens kamp. Forhåpentligvis resulterer det i en god prestasjon fra vår side.