Rettshøring i februar

Tom Hicks og George Gillett vender tilbake til High Court i februar, og rettshøringen kan ende med et søksmål for skadeerstatning i forbindelse med salget av Liverpool FC.

De tidligere eierne, Tom hicks og George Gillett, vil være representert i rettssalen 9. og 10. februar mot New England Sports Ventures (nå Fenway Sports Group), Royal Bank of Scotland og tidligere Liverpool-formann Martin Broughton.

Advokatene til Hicks og Gillett ønsker å gjenoppta søksmålet på £1 millard som ble forelagt en domstol i Dallas etter salget av Liverpool FC i oktober. Dagen etter trakk Hicks søksmålet tilbake, men har nå planer om å kjøre saken inn for det britiske rettssystemet. Hicks kalte salget episk svindel.

Hicks og Gillett forplikter seg ikke til noe ved å ta saken til retten, men de har rett og slett ikke akseptert salget av Liverpool FC,  noe som ga dem et tap på £140M. Det sies at Broughton ikke er bekymret og har tro på at den amerikanske duoen vil lide nytt nederlag.

- Det er å håpe at høringen vil løse tvisten mellom de ulike partene og at veien videre kan bli bestemt, sier Keith Oliver fra advokatfirmaet Peters og Peters til Daily Express.

- De (Hicks og Gillett) føler seg veldig forurettet av prosessen, og de vil vurdere sine alternativer.