Rød supporterdelegasjon til Tyskland i mars

Som et ledd i vennskapsforholdet med den tyske Bundesliga-klubben Borussia Mönchengladbach, reiser en gruppe røde supportere til Tyskland i mars.

For femte året på rad, reiser en delegasjon Liverpool-supportere til Tyskland for å dyrke vennskapet med supporterne av den tyske Bundesliga-klubben Borussia Mönchengladbach.

Vennskapsvisitten finner sted mellom 18. mars og 21. mars 2011, og de gjestene Liverpool-supporterne vil således få med seg "føllenes" oppgjør mot Kaiserslautern på Borussia Park. Borussia Mönchengladbach Fan Projekt sørger for at de tilreisende supporterne fra Merseyside får billett til kampen.

Graham Agg er Liverpool-fansens initiativtaker og organisator. Siden 2007 har han og en gruppe helrøde supportere besøkt Borussia Park én gang hver sesong. Han mener forholdet mellom Liverpool og Borussia Mönchengladbach er unikt i fotballverdenen.

- Jeg tror ikke det finnes noen andre klubber som har like sterke vennskapsbånd som Liverpool og Borussia Mönchengladbach. Det er noe begge klubber og deres respektive supportergrupper bør være stolte over at opprettholdes, sier Agg til Liverpools offisielle nettsted.

Forholdet mellom klubbenes supportere har vært spesielt siden klubbene møttes i Europacupene på 1970-tallet. Siden vinteren 1992 har en gruppe Borussia-supportere besøkt Liverpool for å støtte de helrøde én gang hver sesong.