Rodriguez linket til Anfield

Med ryktebørsen for transfer i ferd med å bli glovarm, hevdes det at Liverpool har gjort en henvendelse for Maxi Rodriguez. Gresk back og ung slovensk keeper nevnes også.

Maxi Rodriguez blir 29 år i morgen, hans kontrakt går ut til sommeren, og The Times skriver at Liverpool har kommet med en henvendelse til landsmannen til Javier Mascherano og Emiliano Insua. Rodriguez skal være bekymret over at han ikke spiller fast for Atletico Madrid for øyeblikket, med Argentina klart for sommerens VM-sluttspill, og kan være interessert i en klubbskifte. Han er en rutinert spiller som både kan spille på kantene og sentralt, og med evnen til å komme bakfra og score mål kan han være et mulig mål for Rafael Benitez.

Ifølge ryktebørsen til Daily Mirror skal Liverpool også vurdere den greske landslagsbacken Vasilis Torosidis som erstatning for skadede Glen Johnson. 24-årige Torosidis skal være tilgjengelig for en nokså rimelig penge fra Olympiakos, og Juventus sies også å være interessert.

Direktøren til den slovenske klubben Olimpija, blir sitert på at den 16-årige keeperen Jan Oblak nylig var gjest på Anfield da Liverpool spilte hjemme mot Arsenal. Spilleren selv innrømmer også at det er ting som skjer i kulissene.
- Det var noen som inviterte oss til Anfield, hvor vi så kampen Liverpool mot Arsenal, men det var også det. Vi fløy hjem dagen derpå, forklarer direktør Simon Seslar til Zurnal24.
- Ja, det er noe som er i ferd med å skje, men jeg har ikke lov til å snakke om det, bekrefter Oblak selv, som spiller på Slovenia U21. - Hvis en overgang kan hjelpe klubben økonomisk, er jeg villig til å reise.