Roy er fortsatt forbannet

Roy Hodgson er fortsatt forbannet og irritert etter lørdagens tap for Newcastle, og holdt et ekstra lang spillermøte på Melwood i formiddag. Han krever bedre takter fra sine spillere i de kommende kampene, og beskriver spillet som de røde leverte på St James' Park som langt under pari.

Under spillermøtet på Melwood i formiddag skal Hogdson ha fortalt sine spillere i klartekst at han forventer mer fra dem.

- Jeg var trist og helt klart forbannet over prestasjonen i helgen, for de siste ukene har vi vist at vi er kapable til å spille god fotball, og vi har stått frem som en solid og sterk enhet, sier Hodgson til Liverpoolfc.tv.

- Vi kom tilbake og utlignet i kampen mot Newcastle og hadde hadde sjansen til å ta ledelsen. Men vi kapitulerte mot slutten, og jeg var på ingen måte fornøyd med spillet, legger han til.

- Jeg synes ikke kvaliteten på spillet vårt var slik jeg forventet fra første til siste minutt. Det var alt for mange som leverte en svak kamp, og som en følge av dette ble lagets prestasjon også svak.

- Vi har nå hatt et ganske langt spillermøte der dette har vært tema, og alle var enige med meg i at spillet var langt unna vårt beste og at vi ikke har råd til å spille slik.

- Vi hadde noen slike kamper som dette helt i starten av sesongen, noe som førte til at vi kom på etterskudd. Noen gode kamper fikk oss på offensiven igjen, og det er slik det bør fortsette.

- Vi vet vi må bli bedre på bortebane. Det handler litt om selvtillit, vi kan ikke benekte det. Jeg synes ikke vi har vært sterke nok verken fysisk eller mentalt på bortebane.

- Om vi skal klare å forbedre vår begredelige bortestatistikk, må vi bli både fysisk og mentalt sterkere. Vi må fremstå som et tøffere lag, og gjøre det vanskeligere for motstanderne å slå oss. Da vil vi ikke slippe inn mål som kommer etter et langt utspark fra motstanderens keeper. Vi må sørge for å sette en stopper for at vi er sårbare for slikt enkelt spill.

- Vi må jobbe hardt på treningsfeltet, og jeg må være fair overfor spillerne. Selv etter et veldig langt spillermøte i dag, med en omfattende analyse av kampen og ganske mange kritiske ord rettet mot laget, må vi jobbe ekstremt hardt ute på banen. Jeg mener det er en slik innsats som på sikt vil få oss ut av svake perioder.