Roy fornøyd med poeng

Roy Hodgson var fornøyd med både måten laget spilte på, og at laget hans fikk med seg ett poeng fra bortekampen mot Napoli. Carragher er ikke skadet - han skulle spares. Mazzarri føler de røde spilte for uavgjort, og fikk det som de ville.

Det var ikke mange som var optimister når de så laget som skulle møte Serie As fjerdebeste lag på San Paolo i kveld. Laget besto av flere urutinerte unggutter, og spillere som Raul Meireles, Fernando Torres og Steven Gerrard var igjen på Merseyside. Roy Hodgson var veldig fornøyd med at hans mannskap klarte å få med seg et bortepoeng fra kampen.

- Det var en veldig positiv kamp på flere måter, og et godt poeng. Et poeng mange ikke trodde vi ville klare å få med oss med laget vi tok ut, men vi motbeviste dem, og spillet vårt på banen var veldig bra, sa Hodgson på pressekonferansen etter kampen.

- Jeg synes ikke vi skal være noe annet enn fornøyd med at vi spilte bra, fikk et poeng, og fortsatt topper gruppen. Alle lag i gruppen vil bli nødt til å spare spillere, og dersom vi skal ta ligaen alvorlig, og spesielt oss og Napoli i store ligaer, må vi sørge for å bruke spillerne vi har til disposisjon. Dersom troppen vår er god, vil spillerne kunne ta steget og håndtere det.

- Det var definitivt hva som skjedde for oss i kveld. Vi hevet oss, og håndterte det. Flere spillere, som Jonjo Shelvey, gjorde det for første gang, og de gjorde det i en veldig tøff omgivelse. Napoli er alltid et tøft sted å reise til. I kveld må vi være fornøyd med et godt resultat, etter en god kamp, og jeg føler vi fortjente det.

Roy Hodgson fikk også spørsmål om alt bråket i forkant av kampen, hvor flere Liverpool-supportere i går ble angrepet av italienske Ultras.

- Jeg var klar over det, og også bekymret. Disse supporterne har gjort en fantastisk jobb med å reise til Napoli. Det ville alltid være tøft å be dem komme til Napoli, og mange av de som kom var de samme som reiste med oss it Trabzon.

- Alt jeg kan si er hvor takknemlig vi er for deres støtte. Det er trist, og vi har sympati for dem vi har hørt om som har blitt angrepet. Jeg håper de ikke er alvorlig skadet, og vil kunne komme hjem uten for mange vonde minner. Disse tingene vil vi ikke se i fotballen.

Jamie Carragher ble byttet ut i pausen, men det skal ikke dreie seg om noen skade. Det var hele tiden planen at han kun skulle spille førsteomgangen, og spares til søndagens ligakamp mot Blackburn.

- Liverpool spilte for uavgjort
Napolimanager Walter Mazzarri føler at Liverpool kun spilte for uavgjort i kveld. Dette til tross for at de røde skapte kampens største sjanser, og var desidert nærmest scoring i andreomgang.

- Vi møtte et Liverpool-lag som lå bakpå og ventet på at vi skulle angripe. De var organiserte, og spilte for uavgjort, sa Mazzarri på pressekonferansen etter kampen.