Roy kommenterte Torres-ryktene

Fernando Torres har i en rekke store aviser blitt nevnt som Manchester Uniteds overgangsmål, om de må selge Rooney. Hodgson innrømmer frykt for å miste Torres. Hodgson kommenterte også at Purslow har sluttet som managing director, og sin egen posisjon. Oppdatert.

Flere seriøse aviser, som Telegraph og The Times, skrev i dag at mannen Alex Ferguson har siktet ut som Wayne Rooney sin erstatter i Manchester United er Fernando Torres. Den store saken på balløya den siste uken har vært at erkerivalene fra Manchester ser ut til å miste sin største stjerne. Roy Hodgson fikk på pressekonferansen i dag spørsmål om den situasjonen, og om hva han synes om en eventuell United-interesse for sin stjernespiss.

- Jeg tror vi må tenke på den situasjonen om den oppstår. Jeg er ganske sikker på at dersom en stor spiller som Wayne Rooney ønsker å forlate sin klubb, så vil Manchester United være i posisjon til å sikte etter veldig mange spillere rundtom i verden, sa Hodgson på pressekonferansen.

- Jeg tror ikke Fernando vil være den eneste spilleren de vil prøve å få, og vi vil ikke være den eneste klubben til å være bekymret for at vår stjernespiss blir et overgangsmål. De vil ha mulighet til å erstatte han med mange spisser rundt om i verden, så alt jeg kan si er at jeg ikke er naiv for situasjonen.

- Jeg er ikke så naiv at jeg tror det ikke finnes noen sjanse for at vi kan miste en spiller som Fernando Torres. Jeg kan bare håpe at vi ikke gjør det, og vil gjøre alt jeg kan i min makt for å holde han glad i klubben, hjelpe han å forbedre sin nåværende form, og få han til å spille for Liverpool slik han har gjort tidligere, sa Hodgson.

Han fikk også spørsmål om at mannen som ga han managerjobben, Christian Purslow, nå er ferdig som managing director i klubben, og fra nå av vil fungere som rådgiver for de nye eierne.

- Jeg visste da jeg ble hentet hit at han jobbet med Martin Broughton for å få solgt klubben til de riktige eierne, og med å rette på en del ting som de mente var galt i klubben. Jeg mener han har jobbet veldig hardt med de tingene.

- Han vil utvilsomt bli husket for at han jobbet med Martin Broughton for å finne de nye eierne for klubben, få fjernet gjelden, og for å gi klubben en ny start. Det er noe han utvilsomt har fått gjort. Vi har fått veldig spennende nye eiere, som vil ta klubben fremover, og for det fortjener han mye skryt.

Oppdatert:

På direktespørsmål om han trodde dette ville påvirke hans egen posisjon i klubben var han avvisende.

- Nei, ikke så vidt jeg vet. Men dette er ikke et spørsmål for meg å besvare. Jeg ante ikke at Christian kom til å slutte, og jeg har ingen meninger om det temaet. Jeg kom hit for å jobbe med fotballklubben, og ikke med en person.

- Jeg tror min ansattelse ble gjort etter en nøye vurdering, og etter å ha vurdert alle alternativene ble det avgjort at jeg var den beste mannen for jobben, avsluttet Hodgson.