Roy tenker kvartalsvis

Liverpools manager er ikke fornøyd med den første fjerdedelen av de rødes sesong, før man begynner et nytt kvartal mot Bolton. Owen Coyle med uforandret tropp og ros til Hodgson.

- Jeg vet ikke. Det første kvartalet har ikke vært noe godt kvartal for oss når det gjelder ligaform. Vi har hatt litt suksess i Europa, som jeg vil si har vært hyggelig men også har påvirket vårt spill i ligaen. I ligaen har vi vært langt fra gode, var svaret til Roy Hodgson da han på dagens pressekonferanse ble spurt om han trodde seieren mot Blackburn betydde et vendepunkt i Liverpools sesong.

- Men det er snakk om et kvartal og de neste tre kvartalene blir veldig viktige. Jeg håper at den neste fjerdedelen, som begynner i Bolton, vil hjelpe oss med å komme oppover tabellen og så får vi se hvor vi er når vi er halvspilt.

- Jeg velger å være litt avventende foran fjernsynskameraene hvorvidt alle problemene er borte og vi har snudd det hele. La oss vente og se. Jeg tror på dette laget og jeg har tro på at vi er i stand til å gjøre det bedre i de tre siste kvartalene av sesongen enn hva som har vært tilfellet til nå.

- Vårt spill i Europa har gjort at vi ikke har fått trent med laget slik som du skulle ønske. Vi har også byttet ut mange spillere til kamper i Europa League og Carling Cup. Dette har vært en veldig fin uke, da vi har kunnet lage et opplegg og virkelig få gjort arbeidet som vi ønsker foran den neste kampen.

- Vi vet at Bolton er et vanskelig lag å slå. Jeg har stor respekt for Bolton, som er en god klubb med en god manager. Det har vært et stabilt lag i Premier League gjennom flere år og vi må spille vår beste fotball for å få et resultat der. Slik er det imidlertid i Premier League, det er ikke noe nytt.

- Liverpool er inne i en overgangsperiode, sier kollega Owen Coyle hos Bolton. – Da vil det alltid være vanskelig for en ny manager.

- Roy har gjort en utmerket jobb hvor hen han har vært og ble årets manager forrige sesong. Alt han behøver er tid, da jeg ikke er tvil om at han vil kunne få Liverpool til å bli en klubb som igjen kjemper om trofeer år etter år.

- Ingen forventer at Liverpool skal være i den nedre del av tabellen, men vi vet at får du en to-tre seire så raser du oppover tabellen igjen.

Hos Bolton er Ricardo Gardner, Sean Davis, Joey O’Brien og J Lloyd Samuel fortsatt ute med skader.

Dommer på Reebok er Martin Atkinson.