Rush blir fotballskole-ambassadør

Liverpool FC bekrefter at spisslegenden Ian Rush igjen skal arbeide for klubben. Nå som klubbens nye fotballskole-ambassadør. Rush selv uttaler at han gleder seg til å ta fatt på sin nye jobb.

Ian Rush er som kjent Liverpools mestscorende spiller gjennom tidene, med 346 mål på 660 kamper. Nå skal han igjen jobbe for Liverpool FC, der han i samarbeid med klubbens kommersielle avdeling skal utvikle og styrke relasjonene til klubbens sponsorer gjennom å være ambassadør for Liverpools fotballskoler.

- Rushie er et av de mest kjente navnene i fotballverden, og jeg er henrykt over at han vil jobbe med oss. Vi har investert tungt i utviklingen av et nytt fotballskolekonsept, og med Rushies hjelp er intensjonen at våre fotballskoler skal bli en global merkevare i løpet av det kommende året, sier Liverpools kommersielle direktør Ian Ayre til klubbens offisielle nettsted.

- Vi diskuterer allerede dette med flere interesserte organisasjoner rundt om i verden, og Ian vil jobbe tett sammen med vår avdeling for å utvikle mulighetene som fotballskolene gir, legger han til.

- Jeg fryder meg over å være involvert i klubben igjen, og håper at kontaktene jeg allerede har innen fotballen og på trenersiden vil bidra til at vi gjør raske fremskritt, sier Rush selv i en kommentar.

- Min rolle blir å bidra med tekniske innspill i utviklingen av fotballskoleprogrammet, og ikke minst kvalitetssikre produktet som unger over hele verden blir tilbudt under Liverpools logo.

- Det er storartet å bli bedt om å jobbe for klubben igjen. Jeg ser frem til min nye jobb og det å skulle samarbeide med alle i klubben. Christian Purslow og Ian Ayre er et fantastisk team, som ønsker å ta klubben fremover. Det er en ære å jobbe for klubben igjen.

- Da jeg reiste til Kina i 2000 skjønte jeg hvor stor Liverpool FC er. Jeg har reist mye i Asia etter den tid, og når man ser hvor fanatiske supporterne der er, skjønner man hvor stor Liverpool FC er på verdensbasis.