Rush tror på topp fire

Ian Rush insisterer på å være positiv i forhold til Liverpools ligasesong, og mener at de røde fortsatt har godt nok heng på topp fire til at sesongens mål kan oppnås.

- Det kunne ha vært bedre, men vi er bare seks poeng unna fjerdeplassen. Det er vårt mål og du må være positiv i forhold til å kunne klare det, sier Rushie til liverpoolfc.tv.

- Det å slå Chelsea var et fantastisk resultat og jeg tenkte at dersom vi kan vinne mot dem, da kan vi vinne mot alle. Det var en absolutt ypperlig prestasjon.

- Siden reiste vi til Wigan, og etter å ha vært i ledelsen må en kanskje si at det var to poeng tapt. Deretter ble det tap mot Stoke, hvor et godt resultat ville ha ført oss helt opp mot toppen igjen.

- Jeg vil likevel gjenta at vi skal være positive. Ligaen har vært merkelig denne sesongen – alle kan slå alle og det laget som blir ligavinner kan ha tapt seks eller syv kamper.

- Det gjør at det hele er veldig spennende og alt vil bli veldig jevnt. Vi må imidlertid begynne å vinne våre hjemmekamper, hvis vi kan greie det mener jeg vi er i stand til å oppnå vårt mål.

- Tapet mot Stoke var vårt første på seks kamper og forhåpentligvis bare en glipp. Jeg har tro på at vi kan ende opp blant topp fire.