Samme forsvar mot Rabotnicki

Det går mot en ny bakre firer i Europa League, i forhold til de som spilte mot Borussia. Hodgson vurderer å få til en treningskamp til? Forklarer hvorfor Sterling og Suso spilte.

Ikke uventet er Roy Hodgson nær ved å bekrefte at de som spilte i forsvaret mot Rabotnicki også vil være med til returkampen på Anfield den kommende uka. Martin Kelly, Sotirios Kyrgiakos, Martin Skrtel og Daniel Agger ble alle værende hjemme på Merseyside å trene istedenfor å være involvert i kampen mot Borussia. To andre som ikke var med til Tyskland var Lucas og David N’Gog, som dermed også ventes å få spilletid.

- Jeg er ikke sikker ennå, sier Hodgson angående laget på Anfield på torsdag. – Vi lot mange spillere være igjen hjemme. Kelly, Agger, Soto og Skrtel, der har du en hel bakre firer og det et er mulig at det blir den backrekken som spiller.

- Joe og Steven spilte sine første 60 minutter i dag, Jamie Carragher var på banen i 45 minutter og Johnson i 55. Vi er nødt til å introdusere spillerne gradvis inn på laget. Det vil måtte ta noe tid.

- Det er også et spørsmål om hvordan det vil være best å få dem klare til 15.august. Vi er nødt til å sette oss ned å snakke om det, fortsetter Roy til Liverpools hjemmeside og antyder dermed kanskje at det kan bli aktuelt med ytterligere en oppvarmingskamp? Faktisk er nå pre-season over, da ingen flere kamper er avtalt etter Rabotnicki 5.august og det er også privatlandskamper i midtuka før ligaåpningen.

De røde benyttet totalt 22 spillere på Borussia Park, inkludert 15 år gamle Raheem Sterling og 16 år gamle Suso.

- I utgangspunktet hadde vi litt lite spillere, forklarer Hodgson om det. – Aurelio signerte rett før vi reiste og siden Insua fortsatt ikke vet hva det blir til med hans fremtid tok vi ham med. Plutselig ble 18 spillere til 20, men jeg hadde kalt opp Raheem Sterling og Suso og da ønsket jeg også at de fikk noen minutter på banen.