Sammy kaster ikke inn håndkledet

Assistentmanager Sammy Lee tror fortsatt at Liverpool kan klare å ta fjerdeplassen, trass i at det kun er fire kamper igjen å ta inn forspranget til Manchester City og Tottenham på.

- Vi trenger poengene, og må konsentrere oss om oppgaven og kjempe for å komme så høyt på tabellen som overhodet mulig, sier Lee til Liverpoolfc.tv.

- Til syvende og sist er det vårt eget ansvar å sørge for at vi tar maksimalt med poeng i hver eneste kamp. Det er fortsatt matematisk mulig å ta fjerdeplassen, så vi gir ikke opp ennå, legger han til.

- Publikum vil heller ikke tillate oss å slappe av, og vi forventer av oss selv at vi yter 100% i hver eneste kamp.

Lee ser nå frem til mandagens kamp mot West Ham, hvor han ber Liverpool-forsvaret være ekstra oppmerksomme på Carlton Cole.

- Carlton er en utmerket spiller. Han er hurtig, og er god til å behandle ballen. Han er sterk, og vi får se mer til ham i fremtiden. Vi får bare håpe at han presterer under pari mandag kveld.

Assistentmanageren er også en beundrer av Hammers-manager Gianfranco Zola.

- Han er en trivelig kar og en flott fotballpersonlighet. Jeg skal ikke involvere meg i politikken i en annen fotballklubb, men jeg er sikker på at han og Steve Clarke vil sørge for at vi får en tøff kamp.

- Gianfranco er en ung manager, og jeg synes han gjør det veldig bra omstendighetene tatt i betraktning. West Ham er et godt fotballag, og de tok poeng borte mot Everton nylig, noe som ikke er lett. De slo Sunderland i en kamp hvor de hadde presset på seg, så de er på vei i riktig retning nå. Jeg sier dette hver eneste uke; Det er ingen lette kamper i Premier League. Det blir vanskelig for oss, fordi West Ham vil kjempe for sin Premier League-eksistens.