Seier i landslagscomebacket

Lucas startet og spilte hele kampen da Brasil i natt slo USA 2-0 i en treningskamp i New Jersey. Flere røde involvert i privatlandskamper i kveld.

Lucas Leiva spilte i går sin fjerde landskamp, og var tilbake på det brasilianske landslaget etter å ha blitt vraket fra VM-troppen som reiste til Sør-Afrika tidligere i sommer.

For et ungt Brasil-lag spilte han hele kampen på midtbanen, og får god kritikk for sitt spill. Brasil vant kampen i New Jersey 2-0, og Neymar og Alexandre Pato scoret målene for gjestene. På grunn av den lange reisen vil ikke Lucas Leiva være tilbake på Merseyside før på fredag. Han blir derfor omtalt som usikker foran kampen mot Arsenal førstkommende søndag.

Brasil stilte med følgende lag: Victor; Dani Alves, David Luiz, Thiago Silva, Andre Santos; Ramires, Lucas, Paulo Henrique; Neymar, Pato, Robinho. Tidligere Liverpool-linkede Diego Tardelli kom inn som innbytter senere i kampen.

Flere landskamper i kveld
Det er flere røde som spiller landskamp denne midtuken. Roy Hodgson og de fleste andre Premier League-managere irriterer seg nok over tidspunktet for kampene, like før ligastarten, men faktum er at denne datoen har blitt satt opp av FIFA for lang tid siden.

Daniel Agger og Danmark møter Tyskland kl. 20.30. Denne kampen blir sendt på norsk TV2 Sport og dansk TV2. Også Christian Poulsen var i utgangspunktet i troppen, men han fikk lov til å trekke seg for å reise til Liverpool for å prate med klubben om en overgang.

Javier Mascherano, Maxi Rodriguez og Emiliano Insua er alle med i troppen til Argentina som skal møte Irland borte kl. 20.45. Denne kampen direktesendes på SkySports 1.

Steven Gerrard (kaptein) og Glen Johnson er med i troppen til England som møter Ungarn i kveld kl. 21.00. Denne kampen direktesendes på Viasat Fotball og ITV1. I Danmark sendes den i opptak på 6eren kl. 22.15.

Norge møter Frankrike kl. 21.15 i en kamp som sendes på TV2. De røde har ingen spillere for noen av lagene, men Loic Remy som tidligere i sommer har blitt linket skal være med for Frankrike.