Ser frem mot søndag

Roy Hodgson reiser i kveld til London for å se Tottenham spille Champions League-kamp mot Werder Bremen. Han føler seg godt forberedt på hvordan Spurs vil spille på søndag. Kun Manchester United har tatt flere poeng enn LFC de siste seks kampene.

På søndag skal de røde spille en meget tøff bortekamp mot høytflyvende Tottenham, som i helgen kom tilbake fra 0-2, og vant 3-2 borte mot naborival Arsenal for første gang på 17 år. De røde har vært ustabile på White Hart Lane. I 2007/08 ble det 2-0 seier, i 2008/09 leverte man årsbeste i 60 minutter, før det endte med 2-1 tap på overtid, mens det i fjor ble 2-1 tap i sesongpremieren.

Tottenham skal ut i Champions League-kamp i kveld - hjemme mot Werder Bremen. Roy Hodgson vil da være tilstede for å finstudere helgens motstander.

- Vi har en ganske god oversikt på hva Tottenham gjør. Vi kjenner godt til spillerne deres, fordi de har spilt i Premier League ganske lenge. Vi har god oversikt over hvordan Tottenham spiller, så det vil handle om vi klarer å produsere en ny god kamp hvor vi får bringe dem ut av fatning, sier Hodgson til Liverpool Echo.

I motsetning til Tottenham, har Liverpool nå en uke spillefri. Manageren tror det vil komme godt med.

- Denne typen uker er veldig til hjelp, og spillerne kan få en dag fri. Det får du ofte ikke i uker med tre kamper. Men enda viktigere er det at vi får en mulighet til å jobbe med angrepsspill og forsvarsspill, og finpusse ferdighetene vi ønsker fra spillerne. Du får ikke gjort det når du spiller tre kamper i uka, så jeg liker disse ukene veldig godt.

Liverpool har tatt 13 poeng av 18 mulige på sine seks siste ligakamper, og kun Manchester United, med 14, har tatt flere. Liverpool-manageren er fornøyd med formen de røde viser om dagen.

- Det har vært veldig bra. Vi forsto at starten kom til å sette oss tilbake en del, og at vi kom til å måtte finne formen. I de siste seks ligakampene, og to i Europa League, har vi kun tapt en gang. I et par av de kampene har vi også måttet gjøre store forandringer på laget, og manglet viktige spillere, avslutter Hodgson.

Tottenham ligger på sjetteplass i Premier League - tre poeng foran Liverpool. Etter sine to siste kamper i Champions League, har London-laget kun tatt 1 poeng fra sine neste to ligakamper. En trend røde supportere vil håpe fortsetter også etter denne runden.