Shelvey nærmer seg

Charlton bekrefter at Liverpool har fått tillatelse til å ha samtaler med 18-årige Jonjo Shelvey. Datoer klare for E-Cup finaler i London og Dublin til neste år.

£1,7M kontant for unggutt
Ifølge Sky Sports har den offensive midtbanespilleren Jonjo Shelvey reist til Merseyside i dag, tirsdag. Charlton Athletic bekrefter på sine hjemmesider at man har gitt Liverpool tillatelse til å ha samtaler med unggutten.

I klartekst skulle det bety at klubbene er enige om en overgangssum. Avisene mener at det dreier seg om £1,7M kontant, og som kan øke til om lag £3M ut fra forskjellige kriterier.

Charlton sier også at klubbene vil ha samtaler for å utvikle et samarbeid, som kan bety at flere spillere vil gå motsatt vei for spill framover.

Shelvey er tidenes yngste spiller i Charlton, og har spilt 48 kamper og scoret åtte mål for dem.


Finaler på øyene
Datoene for neste års E-Cuper er nå klare. Finalen i Champions League spilles i London 28.05.11, mens Lansdowne Road i Dublin arrangerer sluttkampen i Europa League 18.05.11.

Skulle Liverpool bli nr.7 i årets Premier League og spille 3.kvalifiseringsrunde for Europa League, er returkampen terminfestet til 5.august og mulig kollisjon med privatkampen på Ullevaal dagen før. Det samme gjelder for øvrig om man skulle knipe 4.plassen og kvalfisering til Champions League.

Første spilledato i gruppespillet i Champions League er 14-15.09, og 16.09 i Europa League.