Shelvey stolt over EM-avansement

Jonjo Shelvey ledet England U19 til avansement i EM-kvalifiseringen denne uken. Det er han meget stolt over.

Shelvey var lagets kaptein da Engalnd U19 vant overbevisende mot Albania og Kypros. Det ble et knepent tap for vertsnasjonen Beliga i den siste av de tre kampene, men England var allerede klare for avansement til vårens eliterunde av kvalifiseringen før den kampen. Nå drømmer Shelvey om sluttspillet i Romania i juli.

- Som lag og nasjon har vi gjort det bra denne uken. Alle har bidratt, og stemningen i troppen er meget, meget god, uttaler midtbanespilleren til fotballforbundets offisielle nettsted.

- Alle spillerne fikk starte minst en kamp hver, noe som er bra, da du trenger en god tropp i turneringsfotball. Vi spilte tre kamper på seks dager, noe som er veldig tøft for kroppen. Man må bare lytte til erfarne folk i slike situasjoner. Det gikk bra, og vi er videre.

- Det har vært et privilegium å være kaptein for dette laget. Som kaptein må du forsøke å være en god leder, og jeg mener jeg har det som kreves i så henseende. Vi har gjort det bra, og har spilt en del veldig bra fotball, avslutter Liverpools-spilleren.