Skademareritt foran West Ham-kampen

Liverpool må trolig stille uten flere av sine sterkeste kort i lørdagens ligakamp mot West Ham. Liverpool Echo skriver at Joe Cole høyst sannsynlig ikke blir skadefri i tide. Det hersker også tvil hvorvidt Martin Skrtel, Dirk Kuyt, Steven Gerrard og Fernando Torres kan spille.

Joe Cole er fortsatt ikke helt skadefri etter hamstringskaden han pådro seg i 1-0 seieren over Bolton den 31.oktober. Martin Skrtel sliter både med kne og ankel, og trakk seg fra Slovakias landslagstropp tidligere i uken.

Dirk Kuyt kunne ikke spille for Nederland mot Tyrkia i går, og ble sendt hjem til Liverpool etter at han kjente smerter i ankelen igjen i forkant av kampen. Dette skyldes skaden som Kuyt pådro seg under spill for Nederland for fem uker tilbake. Liverpool Echo skriver det er langt fra sikkert at Kuyt kan spille mot West Ham.

Steven Gerrard og Fernando Torres vil gjennomgå tester på Melwood i dag, for å se om de har en sjanse til å spille mot The Hammers. Gerrard pådro seg som kjent en hamstringskade under spill for England i går, mens Torres spilte andre omgang da Spania tapte 4-0 for Portugal. Spissen strakk leddbånd i ankelen mot Stoke i forrige ligakamp, og det er vanskelig å vite hvordan denne skaden har respondert på gårsdagens innhopp for det spanske landslaget.

Karer som Glen Johnson og Danny Wilson figurerer også fortsatt på Liverpools skadeliste.

I tillegg er som kjent Lucas Leiva suspendert etter det røde kortet han pådro seg mot Stoke, så dersom Gerrard heller ikke kan spille, er de røde svært tynt besatt på den sentrale midtbanen.