Skal slå tilbake mot Chelsea

Pepe Reina mener supporterne nå fortjener en seier mot Chelsea. De røde forsvarte seg for dypt på 2-0. Keeperen bryr seg ikke om andre enn eget lag. Helt nødvendig å bygge opp et konkurransedyktig lag. Spillerne gikk tomme.

Pepe Reina håper at en god kamp mot Chelsea kan hjelpe på skuffelen over å ha røket ut av Europa League, uavhengig av hvordan det påvirker toppstriden i Premier League.
- Vi var så nær, og i 120 minutter prøvde vi vårt beste, uttaler Reina til Liverpool Echo.

- Vi ga alt, men klarte det ikke. Vi forsvarte oss for dypt etter at Yossi (Benayoun) hadde scoret, og det tillot Atlético å komme tilbake. Honnør til Atlético. De er et bra lag og fortjener å være i finalen.

- Dette er ikke perfekt forberedelse til Chelsea-kampen, men hva annet kan vi gjøre? Dette er den måten vi må å forberede oss på, og vi må sørge for at vi hviler og prøver å levere.

- Vi trenger en seier på hjemmebane for våre supportere. Jeg bryr meg ikke om Manchester United. Jeg bryr meg ikke om andre. Alt jeg bryr meg om er oss og at vi tar tre poeng.

- Jeg vil sørge for at vi kan kjempe om fjerdeplassen ved å ta tre poeng. Vi spiller hjemme. Vi har aldri spilt for uavgjort eller å tape.

Atmosfæren rundt Anfield vil trolig bli meget spesiell på søndag, særlig etter at Liverpool røk ut av Europa League. Pepe Reina, som nylig skrev under en seksårskontrakt, tenker allerede på neste sesong.
- Vi må forberede oss til neste år. Vi må forsøke å bygge opp et bedre lag og en bedre tropp for å komme litt nærmere toppen av tabellen. Vi må bli konkurransedyktige igjen.

- Jeg er ikke manager eller den som ordner overgangene og pengebruken. Vi må bare forsøke å vinne flere kamper enn vi har gjort denne sesongen.

- Ingen av oss kan være fornøyde. Vi er meget skuffet. Dette var den siste sjansen til å vinne en tittel.

Til Liverpoolfc.tv legger han til at det var svært stille i garderoben etter kamplsutt. Sisteskansen innrømmer at spillerne gikk tomme.
- Jeg er skuffet fordi vi var nesten der. Ikke mye ble sagt i garderoben etterpå. Laget er stolt av innsatsen og innstillingen. Til slutt var det ikke mye igjen på tanken. Det er det eneste vi kunne be om - å tømme tanken. Vi gjorde det i løpet av 120 minutter.