Skrtel akter å stoppe Jones

Martin Skrtel hevder at Liverpool FC har en plan for å stoppe et av Stokes farligste angrepsvåpen – de lange innkastene til Rory Delap. Slovaken er også klar for en tøff fight med Kenwyne Jones.

Skrtel vet at han og hans kolleger i forsvarsrekka vil få nok å henge fingrene i, når Liverpool gjester Britannia Stadium i morgen. Midtstopperen tror imidlertid at målvakt Jose Reina vil bidra til at de farlige innkastene blir nøytralisert.

- Vi må forsøke å være på riktig sted til riktig tid. Det er ikke lett å forsvare seg mot lange innkast, så vi må være forsiktige og samarbeide med Pepe, forklarer Skrtel til Liverpoolfc.tv.

- Vi kommer til å ligge veldig nær vårt eget mål, og holde oss tett inntil deres spillere. Vi vil forsøke å gi Pepe rom, deretter må han gripe ballen, legger han til.

Skrtel vil selv få den tøffe jobben med å stoppe Kenwyne Jones.

- Han er en av de sterkeste spissene jeg vet om. I tillegg til å være sterk, er han rask og god med ballen. Det er ikke lett å møte en spiller som ham.

- Det er en del av fotballspillet å være litt forslått etter kamp, så jeg er ikke bekymret med tanke på å møte Stoke. Vi kan ikke være redde for dem. Vi må konsentrere oss om oss selv. Vi må spille vårt eget spill for å oppnå suksess.

- Stoke er et veldig sterkt og aggressivt lag. De spiller en fotball som er veldig fysisk tøff. Det er ikke lett å møte dem, så dette blir en vanskelig kamp.

- Men jeg mener vi er et bedre lag enn dem, med bedre spillere. Vi må bare sørge for at vi fremstår som like fysisk sterke som dem, så vil vi vinne.

I fjor endte oppgjøret mellom de to lagene på Britannia Stadium 1-1. Sotirios Kyrgiakos gjorde Liverpools mål, men Robert Huth utlignet for Stoke helt på tampen av kampen. Tony Pulis har hentet flere erfarne spillerne til Stoke etter den tid, inkludert tidligere Liverpool-ving Jermaine Pennant.

- Jeg spilte sammen med Jermaine i en sesong før han dro til Zaragoza. Han er en ganske god spiller. Han er ganske rask. Vi må se opp for ham, for det vil være en spesiell kamp for ham når han møter sin gamle klubb. Han vil ønske å vise seg frem.

Stoke vil ha Ryan Shawcross tilbake etter suspensjon til morgendagens kamp. Det ryktes at manager Tony Pulis vurderer å hvile spissen Ricardo Fuller, som nylig var tilbake etter en skulderskade. Tuncay er tilbake i troppen etter å ha hvilt på tirsdag. Stoke har for tiden ingen skadede spillere.

Dommer på Britannia Stadium i morgen er Mark Halsey. Stephen Child og Billy Smallwood er assistentdommere, mens Howard Webb er fjerdedommer.