Skrtel har signert ny kontrakt

Martin Skrtel har skrevet under på en ny kontrakt med Liverpool. Midtstopperen er nå kontraktsfestet til klubben frem til 2014.

Martin Skrtel hadde to år igjen av sin nåværende avtale, men har skrevet under på en ny fireårskontrakt som gjør at han er Liverpools eiendom frem til 2014.
- Jeg er meget fornøyd, sier Skrtel til Liverpoolfc.tv.

- Jeg har vært i Liverpool i nesten tre år og jeg liker meg virkelig her. Jeg liker byen, klubben og fansen, så jeg er glad for at jeg kunne signere en ny kontrakt. Liverpool er en av de største klubbene i verden, så jeg er stolt av at jeg kan spille her i ytterligere fire år.

Skrtel ble hentet av Rafael Benítez fra Zenit St. Petersburg for £6Mi januar 2008 og har etablert seg på Liverpools førstelag.
- Før jeg kom hit trodd folk at jeg ikke var god nok til å spille for Livepool, men jeg tror jeg har vist at jeg er det nå. Jeg er glad for å forsøke å fortsette med å gi gode opptredener og gjøre mitt beste for klubben. Det å signere en ny kontrakt gir meg selvtillit. Jeg vil jobbe hardt på trening hver dag for å spille så mange kamper som mulig. Jeg kan alltids bli bedre. Jeg kjenner mine gode og dårlige sider av spillet. Jeg skal fortsette å jobbe.

- Mye har forandret seg i klubbet dette året, med nye spillere, ny manager og medisinsk støtteapparat. Ånden er veldig god. Vi viste det mot Arsenal med en flott forestilling. Vi kan bygge videre på det og fortsette derfra.

- Vi besitter kvalitet, og jeg vet at vi vil gjøre det bedre i år. En klubb som Liverpool fortjener å vinne trofeer. Jeg vil hjelpe dem med det, forhåpentligvis denne sesongen. Alle spiller fotball for å vinne trofeer. Det er en stor motivasjon for alle å spille or Livepool. Vi skal gjøre vårt beste for å vinne Premier League. Vi har de største målsettingene, å vinne alt.

Skrtel ser frem til å jobbe med Roy Hodgson.
- Rafa hentet meg og ga meg muligheten til å spille i England. Jeg må takke ham for det, men nå har vi ny manager. Jeg ser frem til å jobbe sammen med ham. Han er veldig profesjonell og har mye erfaring. Forhåpentligvis får vi suksess nå, tilføyer slovaken overfor Liverpool Echo.