Skrtel trener med ball igjen

Martin Skrtel gjør stadige fremskritt etter sitt metatarsalbrudd, og kan endelig sparke til en fotball igjen. Nå håper han å få med seg et par kamper på tampen av sesongen.

Martin Skrtel håper å kunne spille noen kamper på tampen av sesongen etter sitt langvarige skadeavbrekk. Slovaken pådro seg som kjent et brudd i foten i bortekampen mot Unirea i Bucharest den 25.februar. Nå forserer han rehabiliteringsarbeidet, og håper å være aktuell for laget så snart som mulig.

- Jeg jobber hardt sammen med fysioterapeutene, og jeg håper å spille kamp igjen før sesongen er omme. Jeg føler meg mye bedre nå, og gleder meg til å spille fotballkamper igjen. Jeg begynte å trene med ball igjen for noen dager siden, og foten har blitt bedre. Jeg er fortsatt ikke klar for full trening, men jeg nærmer jeg, sier midtstopperen til klubbens nettside.

- Jeg har gått glipp av to måneder av sesongen, og er ingen lystig fyr når jeg ikke kan spille fotball. Det har vært en frustrerende periode. Like etter at jeg pådro meg skaden kunne jeg ikke gjøre noe som helst, noe som var vanskelig å takle. Støtten fra familien min, lagkameratene og fysioterapeutene har vært fenomenal.

Skrtel pådro seg bruddet i en duell ute på banen, og slovaken innrømmet at han fryktet det verste med en gang.

- Jeg fikk følelsen av at det var en alvorlig skade med en gang, fordi smerten var så skarp. Jeg kunne ikke sette foten på bakken, og etter at legen tittet på foten i garderoben visste jeg det var alvorlig.

- Jeg synes jeg var uheldig som pådro meg skaden, da jeg kun gikk etter ballen i en duell og sparket sammen med deres spiller. Det gikk verst ut over meg.