Sky Sports forsvarer bannertukleri

Mange reagerte da SkySports manipulerte to velkjente bannere på The Kop før kampen mot Arsenal. I dag forsvarer de manipuleringen. Hodgson fornøyd med spillere som ønsker å bli. Joe Cole dømt for råkjøring.

På søndagens kamp var det mange som så på SkySports sin TV-dekning av Liverpool-Arsenal som reagerte på noen forhåndslagede bilder TV-kanalen hadde laget av The Kop. På velkjente banners og flagg som 'Success has many fathers' og det ene til den irsk supportergruppe med ansiktene av legender, var Roy Hodgson sitt ansikt manipulert inn.

Eierne av bannerne følte seg støtt av dette, og klaget det inn. I dag forsvarer SkySports det de gjorde.

- Vi mener det var gjort på en støttende måte ovenfor klubben. Det handlet om tidligere manageren, tradisjoner, og det er fremtiden. Vi håper at folk ser dette når de ser det i sammenheng, og at vår kreative mening bak banneren er klar, forklarer en talsmann for SkySports til The Guardian.

Hodgson fornøyd med spillere som vil bli.
Martin Skrtel signerte i dag en forlengelse av sin kontrakt, og er nå bunden til Liverpool FC ut 2013/14-sesongen. Hodgson er glad slovaken ønsket å forlenge med de røde, og at spillere ønsker å bli i klubben

- Det er veldig bra. Alt ser veldig positivt ut på denne fronten for øyeblikket. Jeg har veldig god stall med spillere. Jeg fryktet at jeg skulle miste noen, men ting ser veldig mye bedre ut. Jeg er veldig glad for at spillerne som har gjort det bra for klubben tidligere fortsatt ønsker å være her, sa Hodgson på dagens pressekonferanse.

Joe Cole dømt for råkjøring
I dag blei Joe Cole dømt for å ha kjørt i 105mph i en 70mph-sone i Surrey. Advokaten til Cole argumenterte med at lasermåleren ikke ble brukt på riktig måte, men dette ble oversett av dommeren.

28-åringen har allerede 6 prikker på sitt førerkort, og risikerer nå å miste sertfikatet, melder Liverpool Daily Post.