SOS møtte Purslow i går

Supporterunionen Spirit of Shankly fikk et møte med Liverpools daglige leder Christian Purslow i går. SOS melder at Purslow kom med en betydelig mengde ny informasjon.

Spirit of Shankly melder på sine nettsider at deres styre møtte Liverpools daglige leder Christian Purslow i går. Det var ikke noe langt møte, men man klarte å fokusere på de store sakene i klubben, som økonomi, nye investorer, nytt stadion og penger til transfers.

DEBATT: Spirit of Shankly Supporters' Union

- Mr Purslow var ærlig og oppriktig omkring flere ting, og ga oss en betydelig mengde ny informasjon som vil være av stor interesse for våre medlemmer. Vi ivrer etter å rapportere eksakt hva han hadde å si til oss, slik at våre medlemmer kan dra sine egne konklusjoner om klubbens nåværende posisjon, melder supporterunionen på sine nettsider.

- Det ble skrevet et fullstendig referat fra møtet, og dette vil bli offentliggjort for våre medlemmer. Vi håper å kunne sende vårt utkast til referat til Mr Purslow over helgen, og så snart vi har fått hans godkjennelse vil vi offentliggjøre det på vår nettside. Vi håper det blir neste uke, skriver SOS videre.