Spanske klubber har Pacheco i kikkerten

Flere spanske klubber har lagt merke til at Daniel Pacheco ser ut til å ha falt i unåde hos Roy Hodgson. Espanyol, Malaga og Real Sociedad vil trolig alle legge inn bud på den unge spanjolen i januar.

The Times melder at flere spanske klubber, med Malaga og Espanyol som de mest ivrige, vil forsøke å profittere på at Daniel Pacheco ikke får spilletid i Liverpool. De spanske klubbene skal stå klare til å lokke ungdomslandslagsspilleren tilbake til sydligere breddegrader under transfervinduet i januar.

Pacheco, som har kontakt med Liverpool til sommeren 2012, har ikke spilt for klubbens førstelag siden ligacuptapet for Northampton den 22.september. 19-åringen skal begynne å bli svært frustrert over å ikke få flere sjanser på førstelaget, noe flere La Liga-klubber altså har merket seg. Både lån og kjøp skal være aktuelt for disse klubbene.

Espanyol, som ligger på fjerdeplass i den spanske toppdivisjonen, skal i øyeblikket være favoritter til å sikre seg Pacheco. Men både Malaga og Real Sociedad er også ventet å gjøre fremstøt når transfervinduet åpner om seks uker.