Spår en lysende fremtid for Ayala

Jamie Carragher tror hans unge midtstopperkollega, Daniel Ayala, har en lysende fremtid på fotballbanen. Scouseren er imponert over prestasjonene til den unge spanjolen.

Ayala har spilt fem førstelagskamper for Liverpool så langt denne sesongen, og kan få sin sjette mot Hull i morgen ettermiddag. På John McMahons reservelag har 19-åringen vært en av de aller beste spillerne.

- Jeg klarer ikke å trekke frem enkeltområder hvor han har forbedret seg mer enn andre. Det virker bare som han har hatt en naturlig og stødig fremgang, sier visekaptein Carragher når han blir bedt om å beskrive fremgangen til Ayala til LFC Weekly.

- Daniel kom til klubben som 16-åring, og er nå 19. Det er merkbart hvordan selvtilliten hans har vokst med årene. Han er en viktig brikke på reservelaget, og trener med førstelaget. Nå har han fått noen kamper for førstelaget også, og klatrer på stigen hele tiden, legger scouseren til.

- Nå som han har fått gjort unna de første kampene med førstelaget, virker han ikke så nervøs lenger heller. Forhåpentligvis vil han bli enda bedre.

Ayala spilte fra start for andre gang i førstelagssammenheng i 4-0 seieren over Burnley på Turf Moor nylig.

- Han har startet kun to kamper, men vi har holdt nullen i begge. Han fikk en tøff oppgave mot Burnley, da vi ble satt under press i første omgang. Når en ung gutt kommer inn og gjør det så bra i et lite samspilt forsvar i bare sin andre start for klubben, er det verdt å legge merke til. Resultatet fra kampen tyder på at vi fikk lett match, men det var så visst ikke tilfelle, avslutter Carragher.