Spillet om Mascherano fortsetter

Barcelona skal ha kommet med et nytt bud for Javier Mascherano. Liverpool er trolig interessert i å komme katalanerne noe i møte, men ikke mye.

Ifølge The Guardian forlanger Liverpool 30 millioner euro for Javier Mascherano, om lag £25,5M, mens Barcelona først tilbød kun halvparten for midtbaneankeret. Tilbudet fra Camp Nou skal riktignok ha inkludert spillerne Alexander Hleb og Martin Cáceres, eller ekstra klausuler på drøyt £4M ut fra hvilke kilder man bruker, men likevel langt fra det man vil kunne akseptere på Anfield.

ESPN hevder at Barca nå skal ha økt sitt bud til £18,7M (22 millioner euro) og spanske AS hevder at Mascherano er enig med storklubben om en personlig kontrakt med årlig lønn tre ganger hva han nå får i LFC.

The Guardian tror at Liverpool vil være villig til å akseptere et beløp i størrelsesorden på hva Barcelona solgte Yaya Touré for til Manchester City, som var £23,8M (28 millioner euro), mens kilder i Spania mener at katalanerne ikke vil gå over £20M i cash men kan være interessert i å tilby spillere i tillegg til cash. Ifølge The Times skal imidlertid Roy Hodgson ha sagt et klart nei på at Alexander Hleb skal være inkludert i noen avtale.

Det utelukkes heller ikke at Inter kan komme med et sent bud på Mascherano, men det mest sannsynlige vil være at Liverpool og Barcelona blir enige om et beløp innen ukeslutt.