Sponsor tror på god sesong

Standard Chartered er Liverpools hovedsponsor fra og med denne sesongen og fire år fremover. Banken er fornøyd så langt, og tror de røde får en god sesong.

Helt fra 1992 til 2010 var Carlsberg Liverpools hovedsponsor. Fra og med denne sesongen og fire år frem i tid er det banken Standard Chartered som overtar plassen på brystet av drakten, og det til en rekordsum på £20 millioner per sesong - dersom de røde presterer bra på banen. Styreformannen i banken er veldig optimistisk med tanke på fremtiden.

- Jeg ville bli skuffet om vi ikke må betale hele beløpet i år. Vi betalte ikke for svake resultater, og jeg tror Liverpool får en god sesong, sier John Peace til Liverpool Daily Post.

Han tror sammarbeidet mellom banken og klubben vil gagne begge, spesielt når det kommer til det asiatiske markedet, hvor Liverpools merkevare allerede er stor. Da Peace var på fjernsyn i Hong Kong for å prate om bankens seneste profit, pratet han mye om samarbeidet med Liverpool FC.

- Jeg gjorde et ganske stort nummer ut av sponsoravtalen med Liverpool, og pratet mye om dem og om at Torres skulle forbli i klubben. Jeg håper klubbens supportere kan forstå hvor store Liverpool er i østen.

Peace tror det er for tidlig å evaluere hvor mye banken vil få ut av avtalen, men foreløpig har det vært bra.

- Basert på hva som har skjedd i pressen de siste ukene, og bildene av spillerne i draktene på TV, så virker det veldig lovende.

Han håper klubben tar seg en ny Asia-turné kommende pre-seasons, slik klubben har gjort noen ganger siden år 2000.

- Jeg ville elsket å se klubben gjøre en turné i østen, og vi ville støttet det for å gjøre det til en suksess.

Styreformannen fikk også spørsmål om han hadde sett kampen mot FK Rabotnicki forrige uke.

- Jeg var fornøyd med resultatet og synes kampen hadde flere høydepunkter. Fra et kommersielt ståsted og måten Liverpool viste frem navnet vårt, var jeg stolt av å bli assosiert med dem.

- Jeg er en stor fan av Kenny Dalglish, og har minner om at Liverpool er den mest suksessfulle klubben i Storbritannia. Vi bør ikke gå bakover, men komme oss tilbake til hvor vi var, og bygge på alle de store tingene klubben har oppnådd, avslutter Standard Chartered-sjefen.