Spurs beskylder Comolli for å rappe speider

Liverpools nye Director of Football Strategy, Damien Comolli, kan vente seg en kjølig mottakelse når han returnerer til sin gamle arbeidsgiver Tottenham i morgen. Spurs-manager Harry Redknapp påstår nemlig at Comolli har rappet en av London-klubbens beste speidere etter at han ble ansatt i Liverpool.

Speideren det er snakk om er Steve Hitchen. Mannen som oppdaget Benoit Assou-Ekotto og Younes Kaboul for Tottenham.

Harry Redknapp svarte meget sarkastisk når han ble bedt om å kommentere Damien Comolli av pressen i går.

- Jeg synes Comolli skal ta all ære for Tottenhams fremganger. Det er helt klart. Spillerne han hadde hentet hit gjorde det veldig bra da jeg kom hit, vet dere. De var alle fantastiske. Det var kanskje bare noen få som ikke var så fantastiske, siteres Redknapp av Daily Mail og The Guardian.

- Han hentet noen kvalitetsspillere hit. Han hentet svært mange spillere, men nå har vi akkurat mistet vår speider i Frankrike, som er en utmerket speider. Han har akkurat gått til Liverpool. Så Comolli rappet han fra oss, legger han til.

- Steve har valgt å gå til Liverpool. Han var veldig god. En engelskmann som bor i Frankrike. Vi likte ham veldig godt. Han ville vært vår sjefsspeider i utlandet. Han var ansatt på heltid. Men hva kan du gjøre med det? Slik er livet. Han har tydeligvis fått en bedre avtale, og bestemte seg for å skifte arbeidsgiver.

- Jeg er ingen fan av en organsisasjonsmodell som inkluderer en Director of Football. Jeg ønsker å ta mine egne avgjørelser. Blir de feil, er det min egen feil.

- Damien har et stort nettverk i Frankrike og i utlandet. Dersom han kan samarbeide med Roy og diskutere hvem de skal hente inn, noe jeg er sikker på at de vil gjøre, så er det kanskje ikke noe stort problem. De kan kanskje fungere sammen.

Redknapp kommenterer også det faktum at han var ute etter Joe Cole i sommer, men Cole valgte som kjent å skrive under for Liverpool.

- Jeg aner ikke om Joe angrer på valget han tok. Kanskje følte han at han trengte en miljøforandring. Liverpool er en flott klubb. Tottenham er en flott klubb, men Liverpool har vært i toppen i årevis.

- Det enkleste for Joe ville vært å forbli i London, men han valgte i stedet å flytte nordover. Jeg ønsket ham lykke til da han dro. Jeg hentet Joe til West Ham som 11-åring, og jeg har sett ham vokse opp. Jeg er en stor beundrer av ham.

- Joe kunne ha kommet hit og spilt fantastisk for oss. Du vet aldri. Men vi ville ikke ha hentet Rafael Van der Vaart om vi hadde fått tak i Joe, og Rafael har gjort det meget bra.

- Det er fortsatt tidlig i Joes Anfield-karriere. Roy har hatt en vanskelig start, men nå begynner han å finne seg til rette. De vil klare å snu trenden. Liverpool har nye eiere, som ser ut til å ha en formue. Fremtiden deres ser lys ut.