Steaua-kampen på Viasat

Bortemøtet med Steaua i Europa League blir sendt på Viasat Fotball. Bill Shankly Memorial Cross i Glenbuck mai 2011. Ola Toivonen sier han blir i PSV Eindhoven.

Viasat opplyser om at de kommer til å sende Liverpools bortemøte Steaua i Europa League neste torsdag, direkte på Viasat Fotball. Kampen har avspark kl. 19.00 norsk tid.

Bill Shankly Memorial Cross
Vi har mottatt en epost fra en gruppe som har startet et prosjekt som heter 'Bill Shankly Glenbuck Memorial Cross', som er en minnesmarkering og hendelse som skal skje i Glenbuck i Skottland i mai 2011. Det skal bli reist et minnesmerke i den skotske byen.

Gruppen håper at hendelsen vil tiltrekke seg tidligere spillere som Kenny Dalglish, Kevin Keegan, Ian St. John og flere av dagens førstelagsspillere. Røde supportere blir oppfordret til ta turen. Besøk denne linken for mer om opplegget.

Toivonen blir i Eindhoven
Ola Toivonen ble kraftig linket til de røde i løpet av sommeren, og Roy Hodgson bekreftet at den svenske spilleren var et alternativ man vurderte. Den store angriperen har scoret 10 mål på 20 kamper for PSV denne sesongen, og sier selv til svenske Aftonbladet at han blir i klubben til tross for de mange ryktene om overgang til større klubber og ligaer.

- Mitt mål er å bli i PSV. Vi mister Afellay, og jeg har ingen planer om å forlate klubben. Jeg vet at det er klubber som ser hver på hver eneste kamp, så rykter er noe jeg må leve med, sier han til Aftonbladet.