Steaua-spiss med tro på seier

Toppscorer Bogdan Stancu vet at Liverpool kan stille et godt mannskap selv uten Gerrard, Torres og Carargher. Seier og avansementt kan redde sesongen for rumenerne.

Steaua Bucuresti jakter avansement fra gruppe K i Europa League, og rumenernes toppscorer Bogdan Stancu håper på et godt resultat. Han mener Liverpool vil kunne stable et godt lag på banen selv uten Steven Gerrard, Jamie Carragher og Fernando Torres. I den hjemlige ligaen har Steaua skuffet denne sesongen, og ligger kun på 7.plass.
- Tatt i betraktning hvor vi ligger i ligaen, vil en seier mot Liverpool og kvalifisering til neste runde redde året for oss. De har spillere verdt 20 millioner eller 30 millioner euro, og de utgjør et godt lag, sier Stancu til uefa.com.

- Det vil være dødsens for oss å vie oppmerksomhet til at Liverpool har tre ute, fordi de har så mange dyktige spillere som kan erstatte dem. Hvis du bare tar ut et Liverpool-lag fra spillere på benken og de som er utenfor kamptroppen på 18 spillere, vil man få et veldig sterkt lag.

Steaua er videre til 16.delsfinalen med seier mot Liverpool samtidig som Utrecht og Napoli spiller uavgjort.
- Hvis vi er helt tente og spiller som et lag, og dersom fansen fyller opp stadionet og støtter oss, vil vi ha en sjanser, Mye avhenger av utfallet i den andre kampen i gruppen, men det ville være en stor feil å tenke på hva som vil skje i Utrecht. Vi må ha tankene på våre oppgaver. Skjebnen er i egne hender, og vi er svært klar over det.

Liverpool vant 4-1 i det motsatte oppgjøret.
- Vi hadde en fremragende 1.omgang, men etter straffesparket som ga 2-1 til Liveprool, kollapset vi. Jeg forstår ikke hvorfor. Faktum er at vi ikke kunne spille med samme høye standard i 2.omgang.