Stevie G håper på stor returkveld

Steven Gerrard tror at hjemmekampen mot Atletico Madrid kan ligge an til å bli en av de store E-Cup kveldene foran et fullsatt og kampklart Anfield.

- Vi er skuffet over resultatet, sier kapteinen til liverpoolfc.tv etter 0-1 i Madrid. - Tanken var å komme hit og prøve å få et bortemål, og prøve å knipe en seier. Etter dette resultatet vil du trolig si at Atletico er snaue favoritter.

- Vi vil imidlertid ha publikum på Anfield bak oss neste uke. Det gjør at Atletico vil ha en mann mindre og hvis vi kan få det første målet vil plassen eksplodere. Vi får se om vi kan begynne den kampen noe bedre.

- Det er ikke ideelt men heller ikke det verste som kunne ha skjedd. Vi føler at vi kan snu dette, vi har gjort det før.

- Vi hadde et par halvsjanser, men de kom bedre i gang og scoret på et gunstig tidspunkt. Vi reagerte ok og spilte oss inn i kampen igjen. Vi var likevel ikke opp mot vårt beste.

- Dette var en kamp med veldig få sjanser, men jeg tror det blir mer spennende neste uke med supporterne i ryggen. Hvis vi kan få det første målet kan det bli en stor, stor kveld.