Stinn brakke i Burnley

Turf Moor vil være fullsatt når Liverpool kommer på besøk til søndag. Kun midtstopper Clark Carlisle tvilsom med skade. Agent til Alberto Aquilani blåser av transferrykter.

Kjemper for sitt liv
Burnley ligger på 19.plass i Premier League, og skulle laget tape mot Liverpool til helgen og West Ham slår Wigan vil laget gå rett ned i The Championship igjen. Det er derfor ikke rart at manager Brian Laws nå henvender seg til fansen, på hva som vil være en utsolgt hjemmearena, for hjelp til en siste krampetrekning.

- Jeg har understreket hvor viktig de er for denne fotballklubben og spillerne, og hvilke viktig rolle de har å spille, sier Laws om supporterne til Burnley.

- Når de har fullt og helt bak oss finnes det ikke noe bedre sted å være. Det er skremmende for motstanderen og vi må skape en slik stemning mot Liverpool.

Midtstopper Clarke Carlisle er tvilsom til søndagens møte etter å ha trådd over på sin høyre ankel under trening denne uka. Spissen og scouseren David Nugent er imidlertid forventet å bli friskmeldt etter å ha vært ute med skade.

Benkter Aquilani exit
Franco Zavaglia, som er agent for Alberto Aquilani, avviser rykter om at midtbanespilleren vil være på vei ut fra Anfield til sommeren.

- Jeg tror ikke Liverpool kommer til å bryte opp laget fordi om de er i en økonomisk krise, sier Zavaglia til Tuttomercatoweb.com.

- Alberto har uansett en 5-årig kontrakt her. Hvordan kan folk si at han kommer til å bli solgt?