Styremøtet avlyst

Liverpool FC har avlyst morgendagens planlagte styremøte i mangel på innkomne bud på klubben. Tvilsomt om klubben blir solgt før overgangsvinduet stenger.

Liverpool FC skulle avholdt styremøte i morgen for diskutere innkomne bud på klubben. Daily Telegraph avslører at møtet er utsatt på grunn av tvil rundt troverdigheten til potensielle budgivere og etter at tidspunktet ble publisert av pressen.

En godt orientert kilde uttaler at det ville ha vært tidlig å ha et møte denne uken, og det indikerer at klubben fortsatt har til gode å motta et formelt bud med bevis på finansiering.

Kilder forteller at styret ikke ville møtes denne uken, og det er uklart om gruppen på fem, styreformann Martin Broughton, eierne Tom Hiks og George Gillet, managing director Christian Purslow og kommersiell direktør Ian Ayre, nå vil samles.

Usettetelsen reiser tvil om utsiktene for et eierskifte denne måneden, og også før refiansieringsfristen med Royal Bank of Scotland utløper 6. oktober.

Broughton hadde bedt om at så mange som seks mulige oppkjøpere skulle legge detaljerte bud på bordet, inkludert finansieringsplan, innen slutten av uken i håp om at minst to kunne vurderes seriøst. Den tidsfristen virker nå svært så ambisiøs.

Det virker nå som transfervinduet vil stenge uten en formell endring i Livepools eierskap.

Royal Bank of Scotland gikk med på å refinansiere lånet på £237M i april etter at Hicks og Gillett skal ha godtatt å selge klubben og ansette Broughton til å ta seg av salgsprosessen. RBS sies å ha innført dyrere betingelser. På £110M av lånet betales det visstnok nå £2,5M i renter hver uke.