Sunderland res - Liverpool res 0-1

Reservelaget endte på 3.plass i Premier Reserve League North etter 1-0-seier i ligavslutningen. Scoring av Dalla Valle (34.) Mavinga var Liverpools beste. Debut for Coady. Reservene reiser nå til Spania.

Liverpools reservelag spiller mot Sunderlands nest beste på Eppleton Colliery Welfare Ground i Hetton-Le-Hole, fødestedet til Bob Paisley, i sesongens siste kamp i Premier Reserve League North.

Sunderland: Carson, Weir, Hourihane, Reed, Kay, Liddle, O'Mahoney, L Noble, Tounkara, Dowson (R Noble 71), Luscombe.
Ubenyttede reserver: Madden, B Wilson, Chandler, Galer.

Liverpool: Hansen; Flanagan, Palsson, Mavinga, Kacaniklic; Amoo, Irwin [kaptein], Køhlert (Coady 80), Bruna (Cooper 32); Saric (Brouwer 62), Dalla Valle.
Ubenyttede reserver: Chamberlain, Sokolik.

1.OMGANG

1.min: Alexander Kacaniklic spiller i en uvant rolle på venstreback.

3.min: Lang klarering fra keeper Carson. Tounkara kommer igjennom alene med Martin Hansen. Dansken redder på skikkelig håndballvis.

9.min: Hansen plukker et innlegg og spiller kjapt ut. Dalla Valle løper og skyter fra kanten av 16-meteren. Carson redder greit.

14.min: Sunderland fester et grep. Skudd blir blokkert etter et innlegg fra venstre. Andreballen faller til Liam Noble som fyrer løs. Utenfor.

23.min: Dalla Valle vinner en corner. Hjørnesparket slås inn av Bruna. Dalla Valle får ikke skikkelig treff ved bakre stolpe. Ballen heades i nettveggen.

31.min: Adam Reid holder Dalla Valle og får gult kort.

32.min: Bytte Liverpool. Cooper in for Bruna. Kacaniklic tar over rollen på venstresiden av midtbanen. Cooper går inn på venstre back.

34.min 0-1 DALLA VALLE. Saric avanserer og spiller til Dalla Valle. Finnen skyter lavt til side for keeper fra like utenfor 16-meteren. Flott prestasjon.

40.min: Dalla Valle får ikke nok kraft på headingen. Carson fanger ballen enkelt.

Tilleggstid: 1 min.

PAUSE

Liverpool har vært noe bedre enn Sunderland i en forholdsvis hendelsfattig omgang, og leder fortjent til pause. Sunderland kunne ha tatt ledelsen allerede i det 3.minutt, men bortelaget kom bedre med etter de første 5-10 minuttene og har jobbet hardt. Lauri Dalla Valle scoret omgangens eneste mål på en flott prestasjon. Nikola Saric har vist flott arbeidsinnsats og tatt noen gode valg med ballen. David Amoo har vist stor fart på kanten, men har sjelden kommet til innlegg. Chris Mavinga har vært solid i midtforsvaret og stoppet flere angrep.

2.OMGANG

49.min: Mavinga venter på at Hansen skal komme ut å ta ballen, men dansken kommer aldri. Mavinga må klarere med ryggen til to Sunderland-spillere. Kunne fort blitt skjebnesvangert.

52.min: Sunderland ruller opp. Mavinga hiver seg frem og får et bein på et meget godt innlegg som kommer mellom keeper og backrekke.

54.min: Sunderland-forsvarer på forbi Mavinga. Franskmannen lager frispark i farlig posisjon ute på kanten. Han får selv headet vekk frisparket.

57.min: Dowson utnytter at Flanagan har vært med fremover. Benytter seg av rommet, skjærer innover og avslutter. Hansen må ned og redde skuddet.

62.min: Etter en corner havner ballen i returrommet. Kacaniklic skyter utenfor.

62.min: Bytte Liverpool. Brouwer for Saric.

64.min: God avslutning av Reid, men rett på Hansen.

65.min: Palsson forsøker å klarere. Reid avslutter på volley, men Hansen er nede og redder igjen.

66.min: Luscombe raider forbi flere Liverpool-spillere frem til 5-meteren, men Mavinga kommer inn og skjermer slik at Hansen kan ta ballen.

67.min: Hourihane slår en utsvinger fra Liverpools høyre. O'Mahoney dukker opp umarkert på bakre stolpe og header i tverrligger og over.

71.min: Bytte Sunderland. Toppscoreren i Premier Reserve League North kommer inn. Ryan Noble inn for Dowson.

72.min: Liam Noble hopper inn i ryggen på Amoo og feier kantspilleren overende. Farlig spill.

75.min: Liam Noble for sen i taklingen på Irwin. Spilleren får sitt andre gule kort og må ta en tidlig dusj. Sudnerland er redusert til ti mann.

78.min: Saric sitter på benken med ispose på kneet.

80.min: Bytte Liverpool. Coady inn for Køhlert. Reservelagsdebut for U18-kapteinen.

86.min: Kacaniklic klipper ned Weir ute på kanten. Frispark i farlig posisjon, men Liverpool får klarert.

94.min: Kacaniklic på vei igjennom, men flagget er oppe.

SLUTT

Sluttrapport: Liverpools reservelag avsluttet ligasesongen med en seier etter fem strake tap. Gjestene ledet 1-0 til pause takket være Lauri Dalla Valles scoring. Første omgang var jevn, men Liverpool skapte mest. Etter pause var spillet stort sett på Liverpools banehalvdel. Sunderland kom imidlertid ikke til altfor mange sjanser. Nærmest var de med en heading i tverrliggeren. Midtforsvaret med Palsson og Mavinga viste solid spill. Mavinga var totalt sett Liverpools beste. Franskmannen hadde mange gode inngripener, klareringer og brytninger. Han var ofte på rett sted til rett tid. Kampen ble i realiteten avgjort da hjemmelaget fikk Liam Noble utvist. Conor Coady kom inn og fikk sin reservelagsdebut. Liverpool viste stor arbeidsinnsats gjennom hele kampen.

Liverpool endte til slutt på 3.plass i Premier Reserve League North.

Ifølge kommentator Steve Hunter på Liverpoolfc.tv reiser nå reservelaget til Spania og Belgia for å spille treningskamper. Finalene i Liverpool Senior Cup (mot Skelmersdale United) og Lancashire Senior Cup (mot Oldham) kommer ikke til å gå av stabelen før under pre-season.