Supportere har allerede møtt eierne

Representanter for supportergruppen Save Liverpool FC ble i går invitert til frokost med NESV-sjef John W. Henry. Det ble en positiv opplevelse for de tre supporterne som takket ja til frokostinvitasjonen.

- John W. Henry og NESV tok over som Liverpool-eiere på fredag, og i sitt første intervju lovet han å lytte til supporterne. Han virker å være en mann som holder ord, og vi håper Mr Henry fortsetter på denne måten, skriver Save Liverpool FC på sin nettside.

- Bare timer etter at NESV var annonsert som nye eiere, mailet Mr Henry til flere medlemmer av Save Liverpool FC, for å få til et frokostmøte. Det tok plass på Anfield lørdag formiddag, klokken 09.45. Mr Henry og en av hans støttespillere ønsket tre medlemmer av Save Liverpool FC velkommen for en times prat, og han fremsto som en meget jordnær og skikkelig mann, heter det videre.

- Møtet var veldig uformelt, vennlig og informativt. Vi skjønte fort at Mr Henry er en stille mann, som liker å lytte – noe som står i sterk kontrast til de forrige eierne.

- Det var flott å høre at Mr Henry ønsker å snakke med andre supportergrupper. Det er noe klubben burde gjort for lenge siden. Han fremstår som en mann som virkelig vil lytte til supporterne.

- Dette virker å være en ny soloppgang for Liverpool FC. Vi vil alltid huske Mr Henrys ord om NESV: «Våre handlinger vil snakke høyere enn våre ord». De medlemmene av SaveLFC som deltok føler at klubben nå er i tryggere hender.

- Derfor ønsker vi Mr Henry og hans kolleger i NESV velkommen. Vi håper de får den tid og rom de trenger for å demonstrere at de kan gjøre ord til handling. Vi ønsker å takke Mr Henry for å møte oss så raskt. Vi håper dette blir det første av mange møter mellom klubben og supporterne, og vi fryder oss over sjansen til å bidra til en kontinuerlig og konstruktiv dialog.

- NESV har en tøff jobb foran seg, men med sine handlinger har de fått en meget god start. Vi forlot møtet med tro på at Mr Henry er en god mann, og den rette type eier for Liverpool FC. Vi håper Mr Henry forlot møtet med en bedre forståelse for den stolthet og den lidenskap klubbens supportere bærer på. Lykke til!