Supporterunionen møtte TV2

Interessegruppa som har som hovedmål å ivareta supporterens interesser i forbindelse med Premier League-sendingene i Norge har klart å komme i dialog med TV2.

TV2 tar som kjent over dette meget eksklusive produktet fra Canal+, betalingskanalen som har fått mange tilhengere på grunn av sin stil og kunnskap om engelsk fotball.

TV2 fikk tilslag på senderettighetene i sterk konkurranse med andre aktører og har sikret seg senderettigheter for sesongene 2010/2011 - 2011/2012 og 2012/2013.

Supporterunionen har opprettet en interessegruppe satt sammen av representanter fra supporterklubbene til Manchester United, Liverpool og Blackburn Rovers + representanter fra styret i SBF.

Mandag 26. april  hadde Intererssegruppa og TV2 et meget positivt møte i TV2s lokaler i Oslo, og i Interessegruppa føler man tonen er satt for et fremtidig samarbeid. 

Partene utvekslet sine tanker, mål og utfordringer og ble enige om at TV2 og Interessegruppa hadde mye til felles for å nå et felles mål:  Et Premier League produkt man kan være stolt av. Et av de første grep som ble avtalt var å utarbeide en skriftlig samarbeidsavtale mellom TV2 og SBF.

Hvordan fotballsendingene/studio, kanaler, priser m.m. blir, ønsker TV2 å presentere det norske folk på et noe senere tidspunkt.

Møtedeltagere:
Fra TV2: Bjørn Taalesen (Sportssjef), Vegard Jansen Hagen (Redaksjonssjef) og Hege Kosberg (Markedsjef)
Fra Interessegruppa: Pål Christian Møller (Leder av Liverpool FC supporterklubb), Bård S. Viken (Styremedlem i Manchester United supporterklubb), Bjarte Bakke, (Styreleder i Blackburn Rovers supporterklubb) og Trond Fuhre (Leder i Supporterunionen for Britisk Fotball)

- SBF og Interessegruppa ser fram i mot et godt og spennende samarbeid med TV2, kommenterer Trond Fuhre.